PS5 donuyor ve grafikler kötü gözüküyor

alpes25254

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba yeni sıfır PS5 aldık yurt dışından. 1 hafta bile olmadı kasıyor ekranda yeşil ve kırmızı küçük küçük ışıltılar çıkıyor ve yanıp sönüyor. FC24 30 FPS anca kamera açısı değişince donuyor. 700GB yeri var 1TB değil. Ayarlardan her şeyi denedim hiçbir farklılık olmuyor. Ve 4K ya geçemiyorum televizyonum 4K destekliyor ama ayarlardan maksimum 2K ya çıkabiliyorum. Gerçekten çok sinirliyim ne yapmalıyım? Eskiden PlayStation 4 kullanıyordum yemin ederim 1 gram kasma donma ekranda ışıltı yanıp sönmesi yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusurlu mal olabilir. Depolama konusunda ise konsol Slim versiyonda 1TB a yakın bir alanınız olacaktır çünkü işletim sistemi de alan kaplıyor. Fakat eğer Fat kasa ise CFI koduna bakın. Sıvı metal problemi olan seriden olabilir. Ayrıca Fat kasada dahili depolama 1TB değil 825GB'dır. Dediğiniz gibi hiçbir oyun yokken 700GB var ise Fat kasa olduğunu düşünüyorum. İyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…