PS5 DualSense alınır mı?

polat2141

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar nereden guvenli, kaliteli ve orijinal alabilirim. Artı olarak şarj aleti almak da zorunda mıyım?

Aynen hocam laptopa almak istiyorum almışken kaliteli olsun istiyorum.

Hocam PC için DualSense tavsiye etmem. Xbox gamepadi tavsiye ederim. DualSense'yi istemenizin en büyük sebebi titreşimlerdir, ama şunu net olarak söylebilirim. Psdeki titreşimin üçte biri yok PC'de. Kaliteli bir titreşim trigger yok PC'de.

Dual Sense titreşimleri Sony PS oyunlarına özel olarak oluyor diye biliyorum, ayrıca daha Sony bile oyunlarında düzgün bir şekilde titreşimi kullanamıyor.

DualSense titreşimleri Sony PS oyunlarına özel olarak oluyor diye biliyorum, ayrıca daha Sony bile oyunlarında düzgün bir şekilde titreşimi kullanamıyor.

Sadece PS oyunlarına özel değil, ama PC'de titreşimler psdeki kadar kaliteli asla değil. PC'de titreşimler kötü, almaya değmez.

Şu an için anlamında söylemiştim, PS oyunları dışında çoğu firma bu özelliği entegre etmiyor oyunlarına.

Orası öyle, ama entegre edenler de var. Ama az işte, almaya değecek seviyede değil. Her firma entegre etsin PC'de yine alınmaz. Dediğim gibi psdeki titreşimi ile çok fark var.

Sizin için bunları buldum:

İncelemelere baktım orijinal bir kol.

Arkadaşlar nereden guvenli, kaliteli ve orijinal alabilirim. Artı olarak şarj aleti almak da zorunda mıyım?

Xbox gamepadi daha uyumlu çalışır.

Şarj aletine ihtiyacınız yok herhangi bir Type-C ile çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…