PS5 DualSense analog plastiği nereden bulunur?

Makaleler
4
Daha fazla  
Meslek
Milli Eğitim Bakanlığı Erasmus Proje Koordinatörü
Görseldeki sol analog kavrama plastiği soyuldu ve tamamen çıktı. Bu parça nereden, nasıl temin edilir? Nasıl takılır biraz araştırdım ama sağlıklı bir sonuç elde edemedim.

Kontrolfreek başlığı karşıma çıktı ama o ürün plastik kaplı analoğun da üzerine takılıyor galiba, analoğun boyunu yükseltiyor.

Bana o plastik kaplama ya da daha iyisi lazım. Önerisi ya da çözümü olan var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_6852.jpeg
    125,2 KB · Görüntüleme: 324
Son düzenleme:
Kontrolfreek USA üretimiyse alınabilir. O plastik parça satılıyor mu bilmiyorum.

Konu hakkında bilgisi olan yok mu hiç?

Topuz olarak satılıyor.

Dostum nasıl çözdün?

Şu ürünlerden aldım. Bir tane de farklı modelden aldım. 25.60 EUR tuttu. Gümrükte takılır mı diye bekledim, takılmadan geçti. 27EUR altında olduğu için. Bazen gümrükte keyfi bırakabiliyorlar. Teslimat bekliyorum 1-2 güne gelecek.

Ben direkt tamirciye gittim orjinal analog topuzu taktırdım. 150 TL tuttu.

Ben direkt tamirciye gittim orjinal analog topuzu taktırdım. 150 TL tuttu.
Orijinal analog topuzu servis dışında hiçbir yerde verilmiyor. Bilkom üzerinden yetkili servise ulaşınca 850TL + KDV gibi bir fiyat çıktı. Ayrıca tamircilerde cihaz açıldığı an garanti dışı kalıyor. grip thumb hem kontrolü daha iyi sağlıyor hem de 6 tane çıkıyor ömür boyu aşındıkça değiştirme imkanı sağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…