Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.135 Çözümler 9 Dün 21:21 #1 DualSense alıp Bluetooth adaptörü ile bilgisayara bağlayıp oynayabilir miyim? Not: FC26'yı Steam'den alacağım. Başka kablosuz gamepad öneriniz varsa açığım ama PS tuş dizilimi olsun.
DualSense alıp Bluetooth adaptörü ile bilgisayara bağlayıp oynayabilir miyim? Not: FC26'yı Steam'den alacağım. Başka kablosuz gamepad öneriniz varsa açığım ama PS tuş dizilimi olsun.
Asil035 Centipat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 307 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:23 #2 Gablanify dedi: Şu an F310 kullanıyorum ancak kablolu olması ve elde rahat tutulamamasından dolayı değişesim var, DualSense alıp Bluetooth adaptörü ile bilgisayara bağlayıp oynayabilir miyim? Not: FC26'yı Steam'den alacağım. Genişletmek için tıkla... Kullanırsın.
Gablanify dedi: Şu an F310 kullanıyorum ancak kablolu olması ve elde rahat tutulamamasından dolayı değişesim var, DualSense alıp Bluetooth adaptörü ile bilgisayara bağlayıp oynayabilir miyim? Not: FC26'yı Steam'den alacağım. Genişletmek için tıkla... Kullanırsın.