PS5 DualSense gamepad için Bluetooth çevirici almak gerekir mi?

Anakartınızda bluetooth desteği var mı ona bakın hocam eğer yoksa UB500 alabilirsiniz bende o yüzden yeni aldım.

Anakartım H510 HV2 Bluetooth desteksizmiş galiba. O zaman USB Bluetooth bakarım.

Anakartım H510 HV2 Bluetooth desteksizmiş galiba. O zaman USB Bluetooth bakarım.
Hocam attığınız yerden almasanız daha iyi kimse almamış ve öyle şeyler satan bir satıcı değil 50-100 TL fazla verip bence güvenilir yerden alınız.

Tm teşekkür ederim daha güvenli bir yerden bakacağım.

Peki Bluetooth adaptörünü alırken 5.0 olmasına dikkat edeyim mi?

DualSense'i hala almadıysan PC için asla almanı önermem, bence uzun ömürlü bir gamepad değil ben de PC için DualSense kullanıyordum trigerları hızlı bozuluyor (gıcırdamaya başlıyor WD40 falan işe yaramıyor servise gönderip değiştirtmen gerekiyor) bir süre sonra da analogların ölü noktaları artmaya başlıyor ve drift sorunu başlıyor, haptic feedback özelliğini de kullanabileceğiniz bir oyun neredeyse yok, ben satıp easysmx X20 gamepadini aldım, mekanik tuşları, hall effect analog stickleri, basınç yüksekliği ayarlanabilir triggerları olduğu için çok daha mantıklı bir seçim oldu benim için, size de öneririm, içinden 2.4GHz dongle da çıkıyor.

Kendi gamepadimin linkini bulamadım ama aynı özelliklerde aynı markanın farklı model gamepadinin linkini buldum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…