PS5 DualSense için şarj kablosu önerisi

fzzued

Hectopat
Daha fazla  
PS5 Slim'in icinden çıkan DualSense için iki ucu Type-C olan şarj aletini nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Type-C to Type-C cable yazınca çıkıyor hocam bütçenize göre marka tercih edebilirsiniz🙂

Hocam aslında ben direkt kutunun içinden çıkan kabloyu istiyorum çünkü çok bilmesem de internetten gördüğüme göre farklı amper ve watt değerinde ki kablolar DualSense'e zarar verebiliyormuş. O yüzden başka marka tercihi yapmak istemedim ama direkt kutudan çıkan o kabloyu bulmak imkansız gibi bir şey.

Hocam aslında ben direkt kutunun içinden çıkan kabloyu istiyorum çünkü çok bilmesem de internetten gördüğüme göre farklı amper ve watt değerinde ki kablolar DualSense'e zarar verebiliyormuş. O yüzden başka marka tercihi yapmak istemedim ama direkt kutudan çıkan o kabloyu bulmak imkansız gibi bir şey.

DualSense kontrolcülerimin orijinal kablosu kayıp farklı marka model kablolarla hem PC hem konsol üzerinden şarj ediyorum hepsi sağlam sorun olmaz takmayın kafanıza kaliteli type-a USB kablo alın. Type-C gereksiz olur hızlı şarj desteği yok kontrolcüde ve sadece Type-C girişte kullanabilirsiniz o kabloyu yine de tercih size kalmış.

DualSense kontrolcülerimin orijinal kablosu kayıp farklı marka model kablolarla hem PC hem konsol üzerinden şarj ediyorum hepsi sağlam sorun olmaz takmayın kafanıza kaliteli type-a USB kablo alın. Type-C gereksiz olur hızlı şarj desteği yok kontrolcüde ve sadece Type-C girişte kullanabilirsiniz o kabloyu yine de tercih size kalmış.
Hocam tavsiyenden sonra gidip standart ps5'in dualsense orijinal şarj kablosunu aldım. Bir tarafı type a bir tarafı type c. Slim makinenin ön yüzünde type a giriş olmadığı için sadece arkasına takabiliyorum ama buna da şükür. Desteğin için teşekkür ederim hocam.

Hocam tavsiyenden sonra gidip standart PS5'in DualSense orijinal şarj kablosunu aldım. Bir tarafı type a bir tarafı Type-C. Slim makinenin ön yüzünde type a giriş olmadığı için sadece arkasına takabiliyorum ama buna da şükür. Desteğin için teşekkür ederim hocam.

Rica ederim hocam bu arada Slim kasa nasıl memnun musunuz? Coil whine sesi kronik hata vs yaşadınız mı? Fat kasadan geçmeyi düşünüyorum.

Rica ederim hocam bu arada Slim kasa nasıl memnun musunuz? Coil whine sesi kronik hata vs yaşadınız mı? Fat kasadan geçmeyi düşünüyorum.

Hocam ikisini de kullanmış birisi olarak kesinlikle Slim'i tercih ediyorum. Aralık başında aldım ve çok şükür sorunsuz kullanıyorum. Şimdi sırada Pro var nasip olursa ona da geçmek istiyorum artık hayırlısı. Ama hocam standart sürümden Slim sürüme gecişin bence çok da bir mantığı yok. Siz de Pro sürümünü bekleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı