Kadwars Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #1 PS5 DualSense almak istiyorum. PC için hatta sırf kol ile oynamak için oynamak istediğim hikâyeli oyunları bekletiyorum. Black Friday'de indirime girer mi sizce ya da en yakın ne zaman girer?
PS5 DualSense almak istiyorum. PC için hatta sırf kol ile oynamak için oynamak istediğim hikâyeli oyunları bekletiyorum. Black Friday'de indirime girer mi sizce ya da en yakın ne zaman girer?
UmutLity Hectopat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #2 Bilgisayar için Xbox kolu daha uyumlu olur.
Kadwars Hectopat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2025 #3 UmutLity dedi: Bilgisayar için Xbox kolu daha uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Kanka orası doğru da hayatım boyunca hep çakma Xbox kolu falan kullandım hiç PS deneyimleyemedim açıkçası PS tercih etmek istiyorum.
UmutLity dedi: Bilgisayar için Xbox kolu daha uyumlu olur. Genişletmek için tıkla... Kanka orası doğru da hayatım boyunca hep çakma Xbox kolu falan kullandım hiç PS deneyimleyemedim açıkçası PS tercih etmek istiyorum.