PS5 DualSense kolu satılır mı?

Melih M

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 19 Ocak tarihinde İsviçre'den PlayStation 5 DualSense Fortnite limited Edition almıştım fakat bu kullandığım sürede Windows ile tam bağlantılı olmadığı kısaca Xbox gibi oyunların çoğunluğunda kullanamadığımı fark ettim. Sizce satıp yeni bir kol mu almalıyım yoksa bundan devam edip elime para geçerse yeni 2. bir Xbox kolu mu almalıyım? Bu arada bu sorunları emulator ile çözdüm fakat yine de yardım almak istedim.

Hocam daha rahat edecekseniz satıp XBOX alabilirsiniz veya XBOX ile takas edebilrisiniz. Sonuçta pahalı bir controller XBOX ergonomisi sizi rahatsız etmiyorsa takaslayabilirsiniz.

Hocam daha rahat edecekseniz satıp XBOX alabilirsiniz veya XBOX ile takas edebilrisiniz. Sonuçta pahalı bir controller XBOX ergonomisi sizi rahatsız etmiyorsa takaslayabilirsiniz.
Bu konuda hiçbir fikrim yok kuzenime sordum. Sende olan kol limited dedi takas yapıcaksanda limited xbox ile yap dedi fakat bulunduğum yer küçük limited xbox bulmak zor, emulator sence işimi sonuna kadar görür mü?

Çokta limited değil gibi

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-02-11 114715.png
    329,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…