Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 6 Şubat 2024 #1 Merhaba. Ben küçükken abim PS3'te kolla Most Wanted oynarken çarptığında kol titrerdi. Şimdi ben PS5 kolu sipariş ettim ve bilgisayarımda kablosuz kullanacağım. Yine bu özelliği kullanabilecek miyim?
Merhaba. Ben küçükken abim PS3'te kolla Most Wanted oynarken çarptığında kol titrerdi. Şimdi ben PS5 kolu sipariş ettim ve bilgisayarımda kablosuz kullanacağım. Yine bu özelliği kullanabilecek miyim?
efe911 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 507 Çözümler 3 6 Şubat 2024 #2 Evet. Ama iptal etme şansınız varsa Xbox 9.nesil alın bilgisayarda tak çalıştır driver vs gerektirmeden kullanırsınız.
Evet. Ama iptal etme şansınız varsa Xbox 9.nesil alın bilgisayarda tak çalıştır driver vs gerektirmeden kullanırsınız.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Şubat 2024 #3 Haptic geri bildirimi oyunun da desteklemesi lazım. PC'de bunu destekleyen oyunlarda evet çok güzel çalışır. Ama kaç tane böyle oyun var bilmiyorum.
Haptic geri bildirimi oyunun da desteklemesi lazım. PC'de bunu destekleyen oyunlarda evet çok güzel çalışır. Ama kaç tane böyle oyun var bilmiyorum.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 7 Şubat 2024 #4 Akif dedi: Haptic geri bildirimi oyunun da desteklemesi lazım. PC'de bunu destekleyen oyunlarda evet çok güzel çalışır. Ama kaç tane böyle oyun var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı konularda kablolu olması gerektiğini yazmışlar, doğru mu bu? efe911 dedi: Evet. Ama iptal etme şansınız varsa Xbox 9.nesil alın bilgisayarda tak çalıştır driver vs gerektirmeden kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... PS bana daha rahat geliyor.
Akif dedi: Haptic geri bildirimi oyunun da desteklemesi lazım. PC'de bunu destekleyen oyunlarda evet çok güzel çalışır. Ama kaç tane böyle oyun var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazı konularda kablolu olması gerektiğini yazmışlar, doğru mu bu? efe911 dedi: Evet. Ama iptal etme şansınız varsa Xbox 9.nesil alın bilgisayarda tak çalıştır driver vs gerektirmeden kullanırsınız. Genişletmek için tıkla... PS bana daha rahat geliyor.
4 403377 Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 3.500 Çözümler 5 7 Şubat 2024 #5 Destekleyen her oyunda kullanabilirsin fakat kablo ile bağlaman lazım.