kadirr61 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #1 PS5 DualSense şarj istasyonu olmadan şarj edilir mi?
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.891 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 30 Nisan 2023 #2 Tabikide bir type-c kablosunu bağlaman yeterli. Şarj istasyonları kabloyla uğraşmak istemeyen ve kontrolcüler düzenli dursun isteyenler için. Artı 0 Eksi
Tabikide bir type-c kablosunu bağlaman yeterli. Şarj istasyonları kabloyla uğraşmak istemeyen ve kontrolcüler düzenli dursun isteyenler için.
KS KS kadirr61 Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #3 spriggan dedi: Tabikide bir type-c kablosunu bağlaman yeterli. Şarj istasyonları kabloyla uğraşmak istemeyen ve kontrolcüler düzenli dursun isteyenler için. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Tabikide bir type-c kablosunu bağlaman yeterli. Şarj istasyonları kabloyla uğraşmak istemeyen ve kontrolcüler düzenli dursun isteyenler için. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 30 Nisan 2023 #4 kadirr61 dedi: PS5 DualSense şarj istasyonu olmadan şarj edilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Type-C kablo ile edebilirsin ama sakın adaptör kullanma çünkü şarj soketine zarar veriyor. PS veya PC USB girişlerini kullanarak şarj et. Artı 0 Eksi
kadirr61 dedi: PS5 DualSense şarj istasyonu olmadan şarj edilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet Type-C kablo ile edebilirsin ama sakın adaptör kullanma çünkü şarj soketine zarar veriyor. PS veya PC USB girişlerini kullanarak şarj et.
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #5 Mirza Kaplan dedi: Evet Type-C kablo ile edebilirsin ama sakın adaptör kullanma çünkü şarj soketine zarar veriyor. PS veya PC USB girişlerini kullanarak şarj et. Genişletmek için tıkla... Ben adaptör kullanıyorum hızlı değil bayadirda adaptörle şarj ediyorum sorun yok PS ye takmam daha mı iyi Artı 0 Eksi
Mirza Kaplan dedi: Evet Type-C kablo ile edebilirsin ama sakın adaptör kullanma çünkü şarj soketine zarar veriyor. PS veya PC USB girişlerini kullanarak şarj et. Genişletmek için tıkla... Ben adaptör kullanıyorum hızlı değil bayadirda adaptörle şarj ediyorum sorun yok PS ye takmam daha mı iyi