PS5 + DualSense + şarj ünitesi 29 bin TL'ye alınır mı?

proixewety

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta belirttiğim gibi bu fiyata alınır mı?

PS5 LINK

PS5 Slim bu bu fiyata iyi mi bilmiyorum ama Slim almanı tercih etmem para ekleyip düz veya Pro almanı daha tercih ederim özellikle konsol seviyorsan.

PS5 Slim bu bu fiyata iyi mi bilmiyorum ama Slim almanı tercih etmem para ekleyip düz veya Pro almanı daha tercih ederim özellikle konsol seviyorsan.

Slim düzden daha fazla alana sahip, Pro ile arasında uçurum gibi fark var Slim alınabilir.

Slim düzden daha fazla alana sahip, Pro ile arasında uçurum gibi fark var Slim alınabilir.

Hocam aynı mantık düşündüm ve nakitte 2-3 bin TL daha uyguna bulunabiliyor ama peşin fiyatına 9 taksit alacağım buradan

Fiyat ayrı ayrı alsanızda hemen hemen aynı fiyat olacaktır ama bu dijital sürüm bence diskli olanı tercih etmelisiniz.

Hocam aynı mantık düşündüm ve nakitte 2-3 bin TL daha uyguna bulunabiliyor ama peşin fiyatına 9 taksit alacağım buradan.

Bende Slim var hocam memnunum, kötü yanını görmedim 9 taksit güvenilir ise bence direkt alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…