PS5 DualSense vs Xbox 9.nesil

Genzonzi

Hectopat
Makaleler
1
F710 kullanıyorum. Daha önce futbolu bile klavyeyle oynuyordum. 2 haftadır FIFA23 başladım ve kolu öğrenmeye başladım. Fakat F710 rahat gelmedi pek. Xbox 9.nesil almayı planlıyordum ama DualSense'de aklıma geldi. Sizce hangisi almalıyım? Hangisini tavsiye edersiniz. Birini alacağım muhtemelen bugün. Yardımcı olursanız sevinirim. Genel olarak FIFA oynayacağım ama AAA oyunlar da planlıyorum. + ve - yönleriyle tavsiyelerinizi bekliyorum. Steam'de DSX uygulamasıyla sorunsuz çalışıyormuş artık sanırım. Bir de Steam'den alsam da (benim FIFA Epic'te) sorun olur mu acaba? Windows 10 kullanıyorum. DualSense sorunsuz çalışacaksa ona daha çok yatkınım gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela bazı oyunlarda, Xbox kolu gibi goruyor ama çalışmada hiçbir sikinti yok. İki kolu da kullandım. Dualsense kesinlikle her yönden bana göre çok daha iyi. Şahsım adına o kadar araştırdım. Dualsense'ye karar verdim ve iyi ki vermişim dedim öyle soyleyim. Ekstra olarak sarj için 5v 1.55a olan bir Samsung adaptör ayarlamak lazım.

Bir video izledim şuan, baya bi zahmetli kurulum varmış sanırım DS'de Valla gönlüm dualsense'e baya kaydı çünkü daha premium gözüküyor. Neden öyle bir adaptör gerekiyor. 25W bi adaptör yeterli olmaz mı ?

Bende DualShock 4 V2 vardı ETS 2'ye bağladığımda ayarlarını kendim yapmam, tuşlarını kendim atamam gerekiyordu. Şimdi Xbox 9. nesil var bağladığım anda kendisi tuş ayarları hazır şekilde oynayabiliyorum. Yani sonuçta bunu bir kere yapıyorsun diyebilirsin ama ben sık sık oyunları silip format attığım için bana önemli geliyor.

Çok hikaye oyuncusu biri değilim, dhaa çok online ve dediğim gibi 15 senedir pc kullanırım, hep klavyeyle oynadım. Şimdi Fifaya geçtim ilk defa bir fifa oyunu aldım ve devam etmek istiyorum. Fakat oyunum epicte, bir sorun olur mu acaba ?

Şuan yeni uygulamayla ve güncellemelerle öyle sorunların ortadan kalktığını duydum, yanlış mı acaba ? Eğer hala sorun çıkarabilecek potansiyeldeyse xbox alır geçerim açıkçası.

Yavaş mı şarj olmalı yani. Micro usb ve samsung adaptörüm mevcut.

Bir de bazı şeylerden kastınız sadece xbox kolu olarak görmesi ve her oyunda ps5'teki gibi bütün özellikleri çalışıyorsa hemen siparişini geçerim.
Bazı şeyleri takmayacaksan dualsense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…