Çözüldü PS5 EA hesabı nasıl değiştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s4hnn

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Shinobi
Arkadaşlar PS5'te FC 25 oynamak istiyorum ama eski EA hesabım bağlıymış PS hesabına. Bu PlayStation hesabına bağlı olan EA hesabını nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar PS5'te FC 25 oynamak istiyorum ama eski EA hesabım bağlıymış PS hesabına. Bu PlayStation hesabına bağlı olan EA hesabını nasıl değiştirebilirim?

Eki Görüntüle 2364242
PlayStation hesabınızda "bağlantılar" kısmı olması lazım, oradan kaldırabiliyordunuz.

Hocam ilişkili hizmetler diye bir kısım var. Orada da Youtube , spotify falan gözüküyor.
Baktım hocam, önceden vardı ama kaldırıldı mı ne oldu bilmiyorum. EA Hesap üzerinde ama Sony bağlantısını kesme var, bizzat kontrol ettim.

Çözüm
Baktım hocam, önceden vardı ama kaldırıldı mı ne oldu bilmiyorum. EA hesap üzerinde ama Sony bağlantısını kesme var, bizzat kontrol ettim.

Sağ olun hocam. EA hesap üzerinden eski maili bulup bağlantıyı kaldırdım. PlayStation'da da kalkmıştır değil mi otomatik. Yine aynı kaldırdığım yerden mi bağlayacağım yeni hesabı?

Sağ olun hocam. EA hesap üzerinden eski maili bulup bağlantıyı kaldırdım. PlayStation'da da kalkmıştır değil mi otomatik. Yine aynı kaldırdığım yerden mi bağlayacağım yeni hesabı?
PlayStation üzerinden veya kaldırdığınız yerden bağlayabilirsiniz. Gene kalmazsa Sony'e mail atın durumu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…