keates123 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 PS5 ile oynarken ekran ve ses 1-2 sn gidip geliyor. Aynı sorunu yaşayan veya tavsiyesi olan bana yardımcı olabilir mi?
PS5 ile oynarken ekran ve ses 1-2 sn gidip geliyor. Aynı sorunu yaşayan veya tavsiyesi olan bana yardımcı olabilir mi?
Mc_Tuto Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Türkiye 15 Mayıs 2025 #2 HDMI port arızası olabilir. HDMI port yerinden oynamışsa 100-200, HDMI port arızalanmışsa 3.000 civarında masrafı olur. Dediğinize göre ekran ve ses gidiyorsa HDMI arızasından başkası bir sorunu yoktur.
HDMI port arızası olabilir. HDMI port yerinden oynamışsa 100-200, HDMI port arızalanmışsa 3.000 civarında masrafı olur. Dediğinize göre ekran ve ses gidiyorsa HDMI arızasından başkası bir sorunu yoktur.
keates123 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 h Mc_Tuto dedi: HDMI port arızası olabilir. HDMI port yerinden oynamışsa 100-200, HDMI port arızalanmışsa 3.000 civarında masrafı olur. Dediğinize göre ekran ve ses gidiyorsa HDMI arızasından başkası bir sorunu yoktur. Genişletmek için tıkla... hocam yeni aldım 0 cihaz . acaba yeni bir hdmi kablosu ile mi denesem
h Mc_Tuto dedi: HDMI port arızası olabilir. HDMI port yerinden oynamışsa 100-200, HDMI port arızalanmışsa 3.000 civarında masrafı olur. Dediğinize göre ekran ve ses gidiyorsa HDMI arızasından başkası bir sorunu yoktur. Genişletmek için tıkla... hocam yeni aldım 0 cihaz . acaba yeni bir hdmi kablosu ile mi denesem
K KİNGSEMİH Megapat Süper Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.955 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 TV'nizin HDMI portunda sıkıntı olabilir. PS5'in HDMI portunda sıkıntı olabilir veya kabloda sorun olabilir. Başka bir ihtimal yok ama bence öncelik farklı bir monitör veya TV'de denemeniz olacaktır.
TV'nizin HDMI portunda sıkıntı olabilir. PS5'in HDMI portunda sıkıntı olabilir veya kabloda sorun olabilir. Başka bir ihtimal yok ama bence öncelik farklı bir monitör veya TV'de denemeniz olacaktır.
keates123 Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #5 hocam başka tv ve monitörlerde de denedim sorun ya ps5 te ya da kabloda . yeni bir kablo alıp deneyeceğim olmazsa yaptırırım
hocam başka tv ve monitörlerde de denedim sorun ya ps5 te ya da kabloda . yeni bir kablo alıp deneyeceğim olmazsa yaptırırım
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.549 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #6 PS5 bağlı olan Hdmi kabloyu çok hafifçe asağa yukarı oynat eğer görüntü giderse sorun Hdmi porta olabilir. Sen yinede yeni bir hdmi kablo dene.
PS5 bağlı olan Hdmi kabloyu çok hafifçe asağa yukarı oynat eğer görüntü giderse sorun Hdmi porta olabilir. Sen yinede yeni bir hdmi kablo dene.