uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Yaz indirimlerinde bu ikisinden birini alacağım muhtemelen hangisini alsam karar veremedim. Diğer sorum Spider-Man 2'nin Digital Deluxe sürümü neden daha ucuz normal sürümden? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
Yaz indirimlerinde bu ikisinden birini alacağım muhtemelen hangisini alsam karar veremedim. Diğer sorum Spider-Man 2'nin Digital Deluxe sürümü neden daha ucuz normal sürümden?
DutchvanderLinde Kilopat Katılım 2 Aralık 2018 Mesajlar 608 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Çok farklı oyunlar. Elden Ring daha kaliteli daha iyi bir oyun ama türü sevmezseniz bir önemi kalmıyor tabi
Çok farklı oyunlar. Elden Ring daha kaliteli daha iyi bir oyun ama türü sevmezseniz bir önemi kalmıyor tabi
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.687 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Evet bende kararsiz kaldım ya sevmezsem Spiderman Miles Morales var zaten ama 2 de çok güzel neyse bir tercih yapacağım artık
Evet bende kararsiz kaldım ya sevmezsem Spiderman Miles Morales var zaten ama 2 de çok güzel neyse bir tercih yapacağım artık