M Melih Mergen Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #1 Merhaba. PS5'te F1 oynayacağız. Oyunda split screen var biliyorum fakat kariyer yapabiliyor muyuz bu şekilde?
Merhaba. PS5'te F1 oynayacağız. Oyunda split screen var biliyorum fakat kariyer yapabiliyor muyuz bu şekilde?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #2 Evet yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
KS KS M Melih Mergen Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #3 aionthearete dedi: Evet yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağız bizi yönlendirebilir misin? Artı 0 Eksi
aionthearete dedi: Evet yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağız bizi yönlendirebilir misin?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.033 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #4 Buradan bakıp yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buradan bakıp yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hacibegic Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #5 23 te kariyer modunda bölünmüş ekran yok muhtemelen bunda da yoktur.Zaten videoda kariyer moduna girmiyor,local multiplayer a giriyor. Artı 0 Eksi
23 te kariyer modunda bölünmüş ekran yok muhtemelen bunda da yoktur.Zaten videoda kariyer moduna girmiyor,local multiplayer a giriyor.
KS KS M Melih Mergen Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #6 The Real Ferid dedi: Buradan bakıp yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videoyu izledim kariyer yapmıyor bunda Artı 0 Eksi
The Real Ferid dedi: Buradan bakıp yapabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... bu videoyu izledim kariyer yapmıyor bunda
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.033 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #7 Melih Mergen dedi: bu videoyu izledim kariyer yapmıyor bunda Genişletmek için tıkla... Çünkü kariyer modunda split screen desteği yok. Artı 0 Eksi
Melih Mergen dedi: bu videoyu izledim kariyer yapmıyor bunda Genişletmek için tıkla... Çünkü kariyer modunda split screen desteği yok.
KS KS M Melih Mergen Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #8 The Real Ferid dedi: Çünkü kariyer modunda split screen desteği yok. Genişletmek için tıkla... Sorumu okumadan mı yanıt verdin? Artı 0 Eksi
The Real Ferid dedi: Çünkü kariyer modunda split screen desteği yok. Genişletmek için tıkla... Sorumu okumadan mı yanıt verdin?
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.033 Çözümler 12 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #9 Melih Mergen dedi: Sorumu okumadan mı yanıt verdin? Genişletmek için tıkla... Dedim ya "kariyer modunda yapılmıyor" diye. Siz benim yanıtımı okumamışsınız demek. Artı 0 Eksi
Melih Mergen dedi: Sorumu okumadan mı yanıt verdin? Genişletmek için tıkla... Dedim ya "kariyer modunda yapılmıyor" diye. Siz benim yanıtımı okumamışsınız demek.
KS KS M Melih Mergen Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #10 The Real Ferid dedi: Dedim ya "kariyer modunda yapılmıyor" diye. Siz benim yanıtımı okumamışsınız demek. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece videoyu atıp buradan yapabilirsiniz diye yazmışsın. Ona cevap verdim üzerine kariyer modunda yapılmıyor dedin. Neden boş yere kalabalık yapıyorsun. Artı 0 Eksi
The Real Ferid dedi: Dedim ya "kariyer modunda yapılmıyor" diye. Siz benim yanıtımı okumamışsınız demek. Genişletmek için tıkla... Dostum sadece videoyu atıp buradan yapabilirsiniz diye yazmışsın. Ona cevap verdim üzerine kariyer modunda yapılmıyor dedin. Neden boş yere kalabalık yapıyorsun.