F FrostyNinja Kilopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #1 PS5 fanını söküp temizlemek istiyorum, internette biraz baktım T8 Security torx gerekliymiş. Şöyle bir şey buldum, işimi görür mü? Wera 05031503001 1367 Tx 8 X 60 Mm Torx Tornavida : Amazon.com.tr: Yapı Market
PS5 fanını söküp temizlemek istiyorum, internette biraz baktım T8 Security torx gerekliymiş. Şöyle bir şey buldum, işimi görür mü? Wera 05031503001 1367 Tx 8 X 60 Mm Torx Tornavida : Amazon.com.tr: Yapı Market
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 7 Eylül 2022 #2 FrostyNinja dedi: PS5 fanını söküp temizlemek istiyorum, internette biraz baktım T8 Security torx gerekliymiş. Şöyle bir şey buldum, işimi görür mü? Wera 05031503001 1367 Tx 8 X 60 Mm Torx Tornavida : Amazon.com.tr: Yapı Market Genişletmek için tıkla... Hocam bence hiç malzemeden kaçmayın ne öneriliyorsa 50TL fazla verip kaliteli yapın. T8 Security torx alın. Ava giderken avlanmayın.
FrostyNinja dedi: PS5 fanını söküp temizlemek istiyorum, internette biraz baktım T8 Security torx gerekliymiş. Şöyle bir şey buldum, işimi görür mü? Wera 05031503001 1367 Tx 8 X 60 Mm Torx Tornavida : Amazon.com.tr: Yapı Market Genişletmek için tıkla... Hocam bence hiç malzemeden kaçmayın ne öneriliyorsa 50TL fazla verip kaliteli yapın. T8 Security torx alın. Ava giderken avlanmayın.
F FrostyNinja Kilopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Nysentiera dedi: Hocam bence hiç malzemeden kaçmayın ne öneriliyorsa 50TL fazla verip kaliteli yapın. T8 Security torx alın. Ava giderken avlanmayın. Genişletmek için tıkla... Fiyattan yana sorun yok hocam. Tam olarak da bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu, attığım linkteki sanırım T8 Security değil?
Nysentiera dedi: Hocam bence hiç malzemeden kaçmayın ne öneriliyorsa 50TL fazla verip kaliteli yapın. T8 Security torx alın. Ava giderken avlanmayın. Genişletmek için tıkla... Fiyattan yana sorun yok hocam. Tam olarak da bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu, attığım linkteki sanırım T8 Security değil?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.346 Makaleler 3 Çözümler 13 7 Eylül 2022 #4 Fanı sökmenizi önermem, garanti dışı kalabilir ürün. Süpürge ile tozları almanız yeterli olur diye düşünüyorum.
Fanı sökmenizi önermem, garanti dışı kalabilir ürün. Süpürge ile tozları almanız yeterli olur diye düşünüyorum.
F FrostyNinja Kilopat Katılım 18 Ağustos 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #5 Darqx dedi: Fanı sökmenizi önermem, garanti dışı kalabilir ürün. Süpürge ile tozları almanız yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti etiketi farklı bir noktada, ona zarar vermeden yapılabilir sanırım. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat fan çok fazla toz toplamış, iç kısma doğru gidebilir. Fan kapağını sökmeden makine çekmiyor bir de.
Darqx dedi: Fanı sökmenizi önermem, garanti dışı kalabilir ürün. Süpürge ile tozları almanız yeterli olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Garanti etiketi farklı bir noktada, ona zarar vermeden yapılabilir sanırım. Yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim fakat fan çok fazla toz toplamış, iç kısma doğru gidebilir. Fan kapağını sökmeden makine çekmiyor bir de.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.346 Makaleler 3 Çözümler 13 7 Eylül 2022 #6 FrostyNinja dedi: Garanti etiketi farklı bir noktada Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar fanın vidalarını sökmenin de ürünü garanti dışı kılabildiğini yazmış. O sebeple o yorumu yaptım.
FrostyNinja dedi: Garanti etiketi farklı bir noktada Genişletmek için tıkla... Bazı kullanıcılar fanın vidalarını sökmenin de ürünü garanti dışı kılabildiğini yazmış. O sebeple o yorumu yaptım.