PS5 fat kasadan Pro'ya geçilir mi?

uygr12

Decipat
Daha fazla  
Şu an bende 1 yıllık fat kasa var ve grafik olarak bayağı tatmin ediyor beni, fakat ileride çıkacak oyunları 30 FPS olsa da 4K ya da 4K'den düşürmeli 2K oynatır mı? Eğer sonraki yaza kadar çıkarsa 2025 yazına kadar sınav sonrası alabilirim belki ama bana şu an çok ihtiyacım yok gibi. Onun yerine SSD ya da 3. DualSense almayı düşünüyorum.

Şu an bende 1 yıllık fat kasa var ve grafik olarak bayağı tatmin ediyor beni, fakat ileride çıkacak oyunları 30 FPS olsa da 4K ya da 4K'den düşürmeli 2K oynatır mı? Eğer sonraki yaza kadar çıkarsa 2025 yazına kadar sınav sonrası alabilirim belki ama bana şu an çok ihtiyacım yok gibi. Onun yerine SSD ya da 3. DualSense almayı düşünüyorum.

PS4 ve PS4 Pro arasinda bayağı fark var ama bu durum PS5 de nasıl olur bilemem. Fan bakiminda gelişme olur net olarak. Ama bence onun yerine SSD daha mantıklı olacaktır.

Oynayacaksindir hocam Pro GTA6 için para sogusleme makinesi bak bakalım PS5'e ne çıkarmışlarda Pro'ya çıkaracaklar.

@Fur1907kan nesi komik nerede sorarsan sor Pro'ya şu anlık gerek yok oyun olmayan alete oyun lazım Pro'su değil?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı