PS5 FC 25 rushta drop

Slippin Jimmy

Decapat
Daha fazla  
PS5'te her şeyi normal bir şekilde oynuyorum. Cozunurluk modunda FC 25'te ise Online rush modunda hafif drop gibi şeyler oluyor gibi geliyor bana. Cihazda ısınma vb. gibi bir sorun yok. Diger oyunlarda normal oynanıyor. Rushta bir drop var gibi normal mi? Bazıları da rushta drop yaşıyorum demiş.

Güncelleme ile düzeltilir muhtemelen.

Aynı sorun bende de mevcuttu şu an oynamıyorum ama çok sinirimi bozmuştu aynı şekilde birkaç oyunda da mevcut sorunlar var cihaz kapanırken bile kapanma ekranında efekt girerken kasıyor gibi olup devam ediyor sizde de var mı bu olay?

Yok hocam bı rushta var rivals da falan yaşamıyorum.Akici ghost of thusima oynuyordum dün.Eger sizde yayginsa bı psyı sıfırlayın derim.

Yok hocam bir rushta var rivals da falan yaşamıyorum. Akici Ghost of Thusima oynuyordum dün. Eger sizde yayginsa bir PS'yı sıfırlayın derim.

Thusima da bende de sorun yoktu dediğiniz gibi diğer modlarda sorun olmuyor büyük ihtimalle optimizasyon sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…