Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.980 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #1 Yurt dışı garantili aldığım için prize uymuyor fişi. Dönüştürücü mü almalıyım? Eğer dönüştürücü alacaksam marka model önerir misiniz? Vatan Bilgisayar'a gidip alacağım kargo beklememek için.
Yurt dışı garantili aldığım için prize uymuyor fişi. Dönüştürücü mü almalıyım? Eğer dönüştürücü alacaksam marka model önerir misiniz? Vatan Bilgisayar'a gidip alacağım kargo beklememek için.
morhann1 Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #2 Dönüştürücü değilde direkt kablo almanı tavsiye ederim
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.980 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #3 morhann1 dedi: Dönüştürücü değil de direkt kablo almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam kutunun içinden çıktı dönüştürücü benim dikkatsizliğim.
morhann1 dedi: Dönüştürücü değil de direkt kablo almanı tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam kutunun içinden çıktı dönüştürücü benim dikkatsizliğim.
Grim Reaper Kilopat Kek günü Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.742 Çözümler 13 Yer İzmir 5 Eylül 2024 #4 morhann1 dedi: Dönüştürücü değilde direkt kablo almanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Kablo olarak tavsiye var mı? Hepsi birbirinin aynısı en ufak bir fikrim yok ne alacağım hakkında. Volt amper olayı sorun yaratır mı?
morhann1 dedi: Dönüştürücü değilde direkt kablo almanı tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... Kablo olarak tavsiye var mı? Hepsi birbirinin aynısı en ufak bir fikrim yok ne alacağım hakkında. Volt amper olayı sorun yaratır mı?
morhann1 Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #5 Grim Reaper dedi: Kablo olarak tavsiye var mı? Hepsi birbirinin aynısı en ufak bir fikrim yok ne alacağım hakkında. Volt amper olayı sorun yaratır mı Genişletmek için tıkla... Yakınlarında ps cafe vs varsa onlardan temin edebilirsin. Ben öyle yapmıştım
Grim Reaper dedi: Kablo olarak tavsiye var mı? Hepsi birbirinin aynısı en ufak bir fikrim yok ne alacağım hakkında. Volt amper olayı sorun yaratır mı Genişletmek için tıkla... Yakınlarında ps cafe vs varsa onlardan temin edebilirsin. Ben öyle yapmıştım
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.980 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #6 @morhann1 hocam kontrolcü kablosu ne için? İlla takmak gerekiyor mu oynarken yoksa bilgisayar için falan mı?
@morhann1 hocam kontrolcü kablosu ne için? İlla takmak gerekiyor mu oynarken yoksa bilgisayar için falan mı?
morhann1 Femtopat Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #7 Godlixy dedi: @morhann1 hocam kontrolcü kablosu ne için? İlla takmak gerekiyor mu oynarken yoksa bilgisayar için falan mı? Genişletmek için tıkla... kontrolcü için konuşmuyorum ps5 güç kablosu için yorum yaptım
Godlixy dedi: @morhann1 hocam kontrolcü kablosu ne için? İlla takmak gerekiyor mu oynarken yoksa bilgisayar için falan mı? Genişletmek için tıkla... kontrolcü için konuşmuyorum ps5 güç kablosu için yorum yaptım
Godlixy Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.980 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590 Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #8 morhann1 dedi: Kontrolcü için konuşmuyorum PS5 güç kablosu için yorum yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı bir soru sordum. Bilginiz varsa cevap verebilir misiniz?
morhann1 dedi: Kontrolcü için konuşmuyorum PS5 güç kablosu için yorum yaptım. Genişletmek için tıkla... Hocam ayrı bir soru sordum. Bilginiz varsa cevap verebilir misiniz?
uygr12 Decipat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 1.692 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2024 #9 Godlixy dedi: @morhann1 hocam kontrolcü kablosu ne için? İlla takmak gerekiyor mu oynarken yoksa bilgisayar için falan mı? Genişletmek için tıkla... Oynarken takmak gerekmiyor onu PS açıkken yada dinlenme modunda iken PS ye takıyorsun bir ucunu da kola şarj ediyor
Godlixy dedi: @morhann1 hocam kontrolcü kablosu ne için? İlla takmak gerekiyor mu oynarken yoksa bilgisayar için falan mı? Genişletmek için tıkla... Oynarken takmak gerekmiyor onu PS açıkken yada dinlenme modunda iken PS ye takıyorsun bir ucunu da kola şarj ediyor