W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #11 Mirza Kaplan dedi: Bütçeni çok kasmak istemezsen bunu al geç. Başarılı bir üründür. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz konsollar malesef kullanamıyorum Hamilton dedi: [37,66€ 23% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com bilgisayar için bu daha iyi, PS kolları doğrudan bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... PS kolu dışında kullanamiyorum
Mirza Kaplan dedi: Bütçeni çok kasmak istemezsen bunu al geç. Başarılı bir üründür. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tarz konsollar malesef kullanamıyorum Hamilton dedi: [37,66€ 23% OFF] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com bilgisayar için bu daha iyi, PS kolları doğrudan bağlanmıyor. Genişletmek için tıkla... PS kolu dışında kullanamiyorum
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #12 warkesier34 dedi: Hocam bu tarz konsollar maalesef kullanamıyorum. PS kolu dışında kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman çakmaya hiç bulaşmayın bence bağlaması, arızası falan yorar.
warkesier34 dedi: Hocam bu tarz konsollar maalesef kullanamıyorum. PS kolu dışında kullanamiyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam o zaman çakmaya hiç bulaşmayın bence bağlaması, arızası falan yorar.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2024 #13 Hamilton dedi: Anladım hocam o zaman çakmaya hiç bulaşmayın bence bağlaması, arızası falan yorar. Genişletmek için tıkla... Ps4 çakma kolu çok götürmez demi
Hamilton dedi: Anladım hocam o zaman çakmaya hiç bulaşmayın bence bağlaması, arızası falan yorar. Genişletmek için tıkla... Ps4 çakma kolu çok götürmez demi
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #14 warkesier34 dedi: PS4 çakma kolu çok götürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Biraz şans işi hocam iki tane çakma kolum var birisini 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız diğerinin 2 ayda tuşları basmamaya başladı içine gömüldü.
warkesier34 dedi: PS4 çakma kolu çok götürmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Biraz şans işi hocam iki tane çakma kolum var birisini 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız diğerinin 2 ayda tuşları basmamaya başladı içine gömüldü.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #15 Hamilton dedi: Biraz şans işi hocam iki tane çakma kolum var birisini 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız diğerinin 2 ayda tuşları basmamaya başladı içine gömüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam ps5 kolu almayı düşünüyorum 3bin tl ye buldum orjinalmidir link atiyimmi
Hamilton dedi: Biraz şans işi hocam iki tane çakma kolum var birisini 2 senedir kullanıyorum sıkıntısız diğerinin 2 ayda tuşları basmamaya başladı içine gömüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam ps5 kolu almayı düşünüyorum 3bin tl ye buldum orjinalmidir link atiyimmi
Hamilton Decapat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 764 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #16 warkesier34 dedi: Hocam PS5 kolu almayı düşünüyorum 3bin TL'ye buldum orijinal midir link atayim mi? Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum maalesef ama atın yine de bilen çıkar.
warkesier34 dedi: Hocam PS5 kolu almayı düşünüyorum 3bin TL'ye buldum orijinal midir link atayim mi? Genişletmek için tıkla... Ben anlamıyorum maalesef ama atın yine de bilen çıkar.