W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #1 PS5 gamepadi almayı düşünüyorum. 2 tane buldum biri MediaMarkt'tan diğeri internetten. Hangisini almalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2024
PS5 gamepadi almayı düşünüyorum. 2 tane buldum biri MediaMarkt'tan diğeri internetten. Hangisini almalıyım?
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #2 Fiyat farkı mutlaka vardır da sizin için sorun oluşturmazsa MediaMarkt derim. Görüp almak hep daha iyi.
Fiyat farkı mutlaka vardır da sizin için sorun oluşturmazsa MediaMarkt derim. Görüp almak hep daha iyi.
elwineommel Zeptopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #3 Kesinlikle internetten al .Fiyat farkı çok fazla ama görüp alcam diyosan mediamatkta gidebilirsin
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #4 ZYP33 dedi: Fiyat farkı mutlaka vardır da sizin için sorun oluşturmazsa MediaMarkt derim. Görüp almak hep daha iyi. Genişletmek için tıkla... elwineommel dedi: Kesinlikle internetten al .Fiyat farkı çok fazla ama görüp alcam diyosan mediamatkta gidebilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız sanırım birini mediamarketten alicam diğerini trendyl dan link atiyim isterseniz
ZYP33 dedi: Fiyat farkı mutlaka vardır da sizin için sorun oluşturmazsa MediaMarkt derim. Görüp almak hep daha iyi. Genişletmek için tıkla... elwineommel dedi: Kesinlikle internetten al .Fiyat farkı çok fazla ama görüp alcam diyosan mediamatkta gidebilirsin Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anladınız sanırım birini mediamarketten alicam diğerini trendyl dan link atiyim isterseniz
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #5 warkesier34 dedi: Hocam yanlış anladınız sanırım birini mediamarketten alacağım diğerini trendyldan link atayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Olur link atın.
warkesier34 dedi: Hocam yanlış anladınız sanırım birini mediamarketten alacağım diğerini trendyldan link atayım isterseniz. Genişletmek için tıkla... Olur link atın.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #6 ZYP33 dedi: Olur link atın. Genişletmek için tıkla... Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Ps5 Kol Starlight Blue (İTHALATÃI GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol 2 yıl garantili ya bunu alicam yada mediamarketten Medimarkettki 500tl daha fazla
ZYP33 dedi: Olur link atın. Genişletmek için tıkla... Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Ps5 Kol Starlight Blue (İTHALATÃI GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol 2 yıl garantili ya bunu alicam yada mediamarketten Medimarkettki 500tl daha fazla
ZYP33 Hectopat Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 943 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #7 warkesier34 dedi: Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Ps5 Kol Starlight Blue (İTHALATÃI GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol 2 yıl garantili ya bunu alacağım ya da mediamarketten. Medimarkettki 500TL daha fazla. Genişletmek için tıkla... Mağaza ismi bile yanlış ne kadar güvenilir bilemedim. Trendyol'un kendisi satıyorsa oradan alın bence.
warkesier34 dedi: Sony Ps5 Dualsense Wireless Controller Ps5 Kol Starlight Blue (İTHALATÃI GARANTİLİ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol 2 yıl garantili ya bunu alacağım ya da mediamarketten. Medimarkettki 500TL daha fazla. Genişletmek için tıkla... Mağaza ismi bile yanlış ne kadar güvenilir bilemedim. Trendyol'un kendisi satıyorsa oradan alın bence.
W warkesier34 Centipat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 632 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2024 #8 ZYP33 dedi: Mağaza ismi bile yanlış ne kadar güvenilir bilemedim. Trendyol'un kendisi satıyorsa oradan alın bence. Genişletmek için tıkla... Trendyl satmıyor sanırım hocam bulamadim ZYP33 dedi: Mağaza ismi bile yanlış ne kadar güvenilir bilemedim. Trendyol'un kendisi satıyorsa oradan alın bence. Genişletmek için tıkla... Mediamarketten alıyorum o zaman Son düzenleme: 20 Haziran 2024
ZYP33 dedi: Mağaza ismi bile yanlış ne kadar güvenilir bilemedim. Trendyol'un kendisi satıyorsa oradan alın bence. Genişletmek için tıkla... Trendyl satmıyor sanırım hocam bulamadim ZYP33 dedi: Mağaza ismi bile yanlış ne kadar güvenilir bilemedim. Trendyol'un kendisi satıyorsa oradan alın bence. Genişletmek için tıkla... Mediamarketten alıyorum o zaman