Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 5 Kasım 2023 #11 Baltam Sivri dedi: Daha biri oynamadım ragnarok alınmaz. Genişletmek için tıkla... GoW yazacaktım en az 5 karakter sınırından dolayı sona r ekledim . İkisini de oyna hikayeleri saracaktır.
Baltam Sivri dedi: Daha biri oynamadım ragnarok alınmaz. Genişletmek için tıkla... GoW yazacaktım en az 5 karakter sınırından dolayı sona r ekledim . İkisini de oyna hikayeleri saracaktır.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 5 Kasım 2023 #12 Cean dedi: Sırf asla AC Valhalla oynama demek için kaç yıldır girmediğim hesaba girdim şuan. GOWR, AC yanına bile yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... Affet.
Cean dedi: Sırf asla AC Valhalla oynama demek için kaç yıldır girmediğim hesaba girdim şuan. GOWR, AC yanına bile yaklaşamaz. Genişletmek için tıkla... Affet.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Kasım 2023 #13 Baltam Sivri dedi: Valhalla'da havası iyi gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Gow çok daha üst seviye bir oyun Valhalla'dan.
Baltam Sivri dedi: Valhalla'da havası iyi gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Gow çok daha üst seviye bir oyun Valhalla'dan.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 5 Kasım 2023 #14 Fall Before Me dedi: GoW yazacaktım en az 5 karakter sınırından dolayı sona r ekledim . İkisini de oyna hikayeleri saracaktır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkürler. hellomister dedi: GoW çok daha üst seviye bir oyun Valhalla'dan. Genişletmek için tıkla... Net GoW diyorsunuz yani.
Fall Before Me dedi: GoW yazacaktım en az 5 karakter sınırından dolayı sona r ekledim . İkisini de oyna hikayeleri saracaktır. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. Teşekkürler. hellomister dedi: GoW çok daha üst seviye bir oyun Valhalla'dan. Genişletmek için tıkla... Net GoW diyorsunuz yani.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 5 Kasım 2023 #15 Baltam Sivri dedi: Net GoW diyorsunuz yani. Genişletmek için tıkla... Evet. Ortamı daha iyi olabilir ama çok boş bir oyun. Ki bana göre Gow'un ortamı daha iyi.
Baltam Sivri dedi: Net GoW diyorsunuz yani. Genişletmek için tıkla... Evet. Ortamı daha iyi olabilir ama çok boş bir oyun. Ki bana göre Gow'un ortamı daha iyi.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 5 Kasım 2023 #16 hellomister dedi: Evet. Ortamı daha iyi olabilir ama çok boş bir oyun. Ki bana göre GoW'un ortamı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Şu an The Last of Us Part 1 oynuyorum, %40-45 gibi ilerledim. Zaten 179 TL sabit fiyatı GoW'un indirime girsin girmesin alırım TLOU part1 bitimine yakın. Teşekkürler
hellomister dedi: Evet. Ortamı daha iyi olabilir ama çok boş bir oyun. Ki bana göre GoW'un ortamı daha iyi. Genişletmek için tıkla... Şu an The Last of Us Part 1 oynuyorum, %40-45 gibi ilerledim. Zaten 179 TL sabit fiyatı GoW'un indirime girsin girmesin alırım TLOU part1 bitimine yakın. Teşekkürler
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.455 Çözümler 131 5 Kasım 2023 #17 God of War varken Valhalla da neymiş?
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 5 Kasım 2023 #18 Wlixe dedi: God of War varken Valhalla da neymiş? Genişletmek için tıkla... Bu ikilem arasında kaldıysam yakayım kendimi.
Wlixe dedi: God of War varken Valhalla da neymiş? Genişletmek için tıkla... Bu ikilem arasında kaldıysam yakayım kendimi.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.455 Çözümler 131 5 Kasım 2023 #19 Baltam Sivri dedi: Bu ikilem arasında kaldıysam yakayım kendimi. Genişletmek için tıkla... Valhalla iyi bir oyun ama God of War bambaşka bir seviye.
Baltam Sivri dedi: Bu ikilem arasında kaldıysam yakayım kendimi. Genişletmek için tıkla... Valhalla iyi bir oyun ama God of War bambaşka bir seviye.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 7 Kasım 2023 #20 Valhalla'yı aldım 110TL'ye düşmüş. GoW 170TL zaten onu da alırım indirim fark etmez. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.
Valhalla'yı aldım 110TL'ye düşmüş. GoW 170TL zaten onu da alırım indirim fark etmez. Teşekkürler tavsiyeleriniz için.