Arkadaşlar, öncelikle ben 2 yıl önce PS4'üm için GTA 5 aldım. Bir ay kadar önce PS5'e geçiş yaptım. Tüm oyunları oynadım. Spider-Man Valhalla God of War derken bir GTA 5 oynayayım dedim. Kütüphanemden GTA 5 yüklüyorum. Yaşanılacaklardan haberim yok tabii D 90 GB kurdum girdim oyuna ama girmez olaydım. Banka soygunu sahnesinde oyun dökülüyordu. PS4'dede öyle oynamıştım gerçi ama o kadar 4K60 FPS oynadıktan sonra 30 FPS'e geçince fark ettim aradaki farkı. Neyse çıktım oyundan bir baktım oyunun üzerinde siyah bir PS4 yazısı. Meğer o yüzden böyleymiş oyun. İnternette biraz araştırdım. Yükseltmek ücretsiz değilmiş ne yazık ki. PS Store'da iki ürün var. Birisi PS5 GTA 299 TL birisi GTA 5 Online (PlayStation5) bu ise 100 TL. Online'ın boyutu 90 GB. Yani sadece Online 90 GB kaplayamaz diye düşündüm. Bu boyutun içerisinde normal oyun da var mı? Yani bu Online alırsam story Mode'da takılabilir miyim? Biliyorum yazı çok uzun oldu ama benim için önemli bir konu. Cevaplarsanız sevinirim. Görselleri de göstereyim bu arada.
Hocam daha önce ben zaten ps4 den indirdiğimde yine aynı online paket almıştım premium edition diye ama ps5 için çıkmış bu yani ps4 de bu paketi indiremiyorsunuz ps5 de deneyimleyen birisi olsaydı o zaman iyi olurdu. Umarım offline vardır içinde. Alacağım galiba.
Gerçi sormak istesen yarım saat bekletirler. Şeytan git 300 tl ye kesin ps5 sürüm al kafan rahat olsun diyor bende açıkçası 100 tl ye almak istiyorum. Aslında offline alınca online a otomatik girilmiyor muydu ya? ps4 de öyle olmuştu. Options'a basıp yukarıdan online seçeneğini seçip oynamıştım. Neyse. Ben alayım en iyisi 300 e. Size de teşekkür ederim bu arada.
Gerçi sormak istesen yarım saat bekletirler. Şeytan git 300 tl ye kesin ps5 sürüm al kafan rahat olsun diyor bende açıkçası 100 tl ye almak istiyorum. Aslında offline alınca online a otomatik girilmiyor muydu ya? ps4 de öyle olmuştu. Options'a basıp yukarıdan online seçeneğini seçip oynamıştım. Neyse. Ben alayım en iyisi 300 e. Size de teşekkür ederim bu arada.
Sanırım online olan paket, oyunda ki bazı araçları ücretsiz almanızı sağlıyordu. Kısacası offline olanı alın. Attığınız ss'leri inceledim yine ikisi ayrı satılıyor herhalde. Size şöyle söyleyim hikaye modunu çok seviyorum diyorsanız offline olanı alın. Ama ben araba modifiye ediceğim, takılacağım diyorsanız online alın, online sürekli olarak güncelleme geliyor bunuda belirtiyim.