PS5, GTA 6 destekleyecek mi?

4k 60 çoğu oyunu çalıştırmaz zaten 30 Fps diye biliyorum. Çalıştırsa da upscalingsiz zaten çalıştıramaz normal olarak. Ama 1080p 60 şansımız varsa 1440p de 60 verebilir upscaling ile. Daha nesil bitmeden 30 FPS mevzusuna geçirmezler ona göre ayarlayacaklardır.
Optimizasyonu canavar gibi yaparlarda zaten tam çözünürlüğünü hatırlamıyorum ama son fragmanıda düz kasa üzerinden 30 FPS olarak kayıt etmişler.

Optimizasyonu canavar gibi yaparlarda zaten tam çözünürlüğünü hatırlamıyorum ama son fragmanıda düz kasa üzerinden 30 FPS olarak kayıt etmişler.
4k muhtemelen 108p hiçbir oyun şuanki teknolojiyle böyle görünemez. 4K için de çok normal 30 FPS. FSR4 eğer normal PS5'e de gelirse baya iyi olur 2026'da gelecek o da.

GTA 6 için PS5 almayı düşünüyorum. Oyun düz PS5'te olacak mı ve nasıl bir performans verecek?

Performans modunda 60 FPS çıkacak gibi duruyor fragmanlar 30 FPS ama optimizasyonu bence halledeceklerdir çünkü daha PS 6 çıkmasına en az 4 sene var.

Performans modunda 60 FPS çıkacak gibi duruyor fragmanlar 30 FPS ama optimizasyonu bence halledeceklerdir çünkü daha PS 6 çıkmasına en az 4 sene var.
4 sene yok geliştirilmeye başlayalı birkaç ay oldu en azından 2027'de gelecektir. Her PS nesli ortalama bu kadar sürüyor.

4 sene yok geliştirilmeye başlayalı birkaç ay oldu en azından 2027'de gelecektir. Her PS nesli ortalama bu kadar sürüyor.

Geliştirilmeye zaten PS 5 çıktığı gibi başlandı sadece Sony artık önceliğin daha fazla arttığını söyledi büyük ihtimal 2027 değil de 2028 gibi çıkacaktır genelde senelerin sonunda kasım ayı gibi çıkartırlar 2027 biraz erken olur o yüzden 4 sene dedim ama tabii kesin bir şey bilemeyiz.

Bir de ilk çıkış tarihi 2025 Mayıs ayı olduğu için gene 60 FPS çıkması daha olası.

Eğer 30 FPS çıkarsa bile bence trailerdaki gibi olursa gene iyidir hem akıcı hem de çok iyi gözüküyor :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı