dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 14 Temmuz 2023 #1 Herkese selam Gürcistan'dan PS 5 aldım. Fakat dönüştürücüyü unutmuşum. Buna hangi dönüştürücüyü almam gerek. Teknosa'da, Batan'da vb. var mıdır? Dosya Ekleri IMG_1992.jpeg 99,3 KB · Görüntüleme: 50 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023
Herkese selam Gürcistan'dan PS 5 aldım. Fakat dönüştürücüyü unutmuşum. Buna hangi dönüştürücüyü almam gerek. Teknosa'da, Batan'da vb. var mıdır?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 14 Temmuz 2023 #2 bu olabilir.
dorukturco Decapat Katılım 30 Ekim 2022 Mesajlar 635 Çözümler 1 Yer Toronto 14 Temmuz 2023 #3 Berk Count dedi: amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam DualSense'nin içinden çıkan güç kablosu olur mu Türk fişi çıktı onda.
Berk Count dedi: amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam DualSense'nin içinden çıkan güç kablosu olur mu Türk fişi çıktı onda.
ahennal Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 283 Makaleler 4 Yer Dünya 14 Temmuz 2023 #4 dorukturco dedi: Herkese selam Gürcistan'dan PS 5 aldım. Fakat dönüştürücüyü unutmuşum. Buna hangi dönüştürücüyü almam gerek. Teknosa'da, batan'da vb. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam fiş başlığını değişmeye ne dersiniz eğer orijinallik takıntınız yoksa?
dorukturco dedi: Herkese selam Gürcistan'dan PS 5 aldım. Fakat dönüştürücüyü unutmuşum. Buna hangi dönüştürücüyü almam gerek. Teknosa'da, batan'da vb. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam fiş başlığını değişmeye ne dersiniz eğer orijinallik takıntınız yoksa?