PS5 gümrükten geçer mi?

Kerem9

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Bu ayın sonunda Almanya'dan akrabalarımla birlikte PS5 getirmeyi düşünüyorum. Araştırdığım kadarıyla 430 Euro altı ürünler gümrükten geçiyormuş ve yine yanlış araştırmadıysam 1 adet konsol vergiden muafmış. Sanırım kutudan çıkartırsak zaten sıkıntı olmuyormuş fakat valizde kutuyla birlikte getirirlerse sıkıntı çıkar mı? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Ben 2 ay önce almanyadan PS4 Getirtim sıkıntı olmadı

Bende öyle yapacağım herhalde garanti olsun yani.
Sana tavsiyem Çok büyük bir valiz yerine küçük valize koyarak koltuğun altına ve ya üstüne koy kırılabilir ben öyle yapmıştım

Sana tavsiyem çok büyük bir valiz yerine küçük valize koyarak koltuğun altına veya üstüne koy kırılabilir ben öyle yapmıştım.

Valize direkt kutuyla koysam sıkıntı çıkar mı acaba?

Valize direkt kutuyla koysam sıkıntı çıkar mı acaba?
o zaman kişisel eşya olmuyo galiba ben çok teknolojik ürün getirdim hep kutusundan çıkartıp getirtim bi leptop getirmiştik kutusuyla gümrük vergisi istediler

O zaman kişisel eşya olmuyor galiba ben çok teknolojik ürün getirdim hep kutusundan çıkartıp getirtim bir laptop getirmiştik kutusuyla gümrük vergisi istediler.

O zaman çıkartıyım en iyisi garanti olsun ya. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…