JEDIKILLERxx Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar PS5 almayı düşünüyorum. Monitör aldım SSD aldım kol aldım bir tek PS5 kaldı. Sizce hangi modeli almak daha mantıklı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2024
Arkadaşlar PS5 almayı düşünüyorum. Monitör aldım SSD aldım kol aldım bir tek PS5 kaldı. Sizce hangi modeli almak daha mantıklı?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.678 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #2 Hocam modeller arasında kronik hatalı sıkıntılı bir model yoktur. Hepsi başarılıdır. Hangisi ucuzsa onu alın.
Hocam modeller arasında kronik hatalı sıkıntılı bir model yoktur. Hepsi başarılıdır. Hangisi ucuzsa onu alın.
racoon_city_sakini Hectopat Katılım 8 Kasım 2019 Mesajlar 298 Yer Muğla / Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik 26 Ocak 2024 #3 Slim çok ısınıyor diyorlar. Yerinde olsam 825 gb olan büyük kasayı alırdım. Dijital versiyonunu alırdım.
Slim çok ısınıyor diyorlar. Yerinde olsam 825 gb olan büyük kasayı alırdım. Dijital versiyonunu alırdım.
JEDIKILLERxx Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 Hocam bende o kafadayım ama fat kasaların üretimi durmuş sadece slim kasalar üretiliyormuş racoon_city_sakini dedi: Slim çok ısınıyor diyorlar. Yerinde olsam 825 gb olan büyük kasayı alırdım. Dijital versiyonunu alırdım. Genişletmek için tıkla...
Hocam bende o kafadayım ama fat kasaların üretimi durmuş sadece slim kasalar üretiliyormuş racoon_city_sakini dedi: Slim çok ısınıyor diyorlar. Yerinde olsam 825 gb olan büyük kasayı alırdım. Dijital versiyonunu alırdım. Genişletmek için tıkla...