Desperadooooooo Decapat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 18 7 Şubat 2024 #1 Ben bilgisayarimı satıp onun yerine PS 5 alacağım dijital sürümmü alayım yoksa normal sürümü alayım bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2024
Ben bilgisayarimı satıp onun yerine PS 5 alacağım dijital sürümmü alayım yoksa normal sürümü alayım bilemedim.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 7 Şubat 2024 #2 Fiyat farkı çok değil normal al.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.662 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2024 #3 Desperadooooooo dedi: Ben bilgisayarimı satıp onun yerine PS 5 alacağım dijital sürümmü alayım yoksa normal sürümü alayım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Normal sürümün fazlası var eksiği yok. Dijital sürümle arasında da fiyat farkı yok denecek kadar az o yüzden diskli sürüm almalısınız.
Desperadooooooo dedi: Ben bilgisayarimı satıp onun yerine PS 5 alacağım dijital sürümmü alayım yoksa normal sürümü alayım bilemedim. Genişletmek için tıkla... Normal sürümün fazlası var eksiği yok. Dijital sürümle arasında da fiyat farkı yok denecek kadar az o yüzden diskli sürüm almalısınız.
Desperadooooooo Decapat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 18 9 Şubat 2024 #4 KİNGSEMİH dedi: Normal sürümün fazlası var eksiği yok. Dijital sürümle arasında da fiyat farkı yok denecek kadar az o yüzden diskli sürüm almalısınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese
KİNGSEMİH dedi: Normal sürümün fazlası var eksiği yok. Dijital sürümle arasında da fiyat farkı yok denecek kadar az o yüzden diskli sürüm almalısınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese