Merhaba arkadaşlar, ben bir PS5 aldım ve arkadaşım bana bir hesap verdi kullan dedi girdim hesaba benim hesapla aynı oyunlar var kütüphane benimle aynı sonra bana dedi ki ana hesap olarak etkinleştir. Nasıl yaparım onu yardım eder misiniz? Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.
Satın alımlarınızı ve bazı abonelik haklarınızı diğer oyuncularla paylaşmak için PlayStation®5 konsollarında Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama ayarını nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenin.
Satın alımlarınızı ve bazı abonelik haklarınızı diğer oyuncularla paylaşmak için PlayStation®5 konsollarında Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama ayarını nasıl etkinleştirebileceğinizi öğrenin.
Ana hesap yapmak için bunu yapmanız gerekiyor. Kardeşliğe izin vermeniz durumunda sadece diğer hesaplarda da oyunları oynama şansınız oluyor. Bunun sizin için bir sakıncası yok. Oyun kayıtlarınız veya başarılarınız bundan etkilenmiyor. Sadece paylaşıma açmış oluyorsunuz yani.
Arkadaşınızın konsolunda kendi hesabınızla mı girdiniz ? Girdikten sonra ana hesap olarak aktifleştirdiyse kendi hesabında da sizin oyunlarınızı oynar ama sizin hesabınız etkilenmez. Eğer sadece hesaba girip oyunlar oynanıyorsa bu zaten normal bir durumdur.
Arkadaşınızın konsolunda kendi hesabınızla mi girdiniz ? Girdikten sonra ana hesap olarak aktifleştirdiyse kendi hesabında da sizin oyunlarınızı oynar ama sizin hesabınız etkilenmez.