PS5 hesaptan çıkış nasıl yapılır?

Mguresci

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşımın PlayStation 5'inde kendi PlayStation hesabımı açtım ama geri kapattım ama PS App uygulamasında hala onun PlayStation'a bağlı olarak gözüküyor.

PlayStation hesap ayarları>cihaz yönetimi>PlayStation konsolları kısmından konsoldaki hesabı devre dışı bırakabilisin.
Screenshot_2024-12-07-17-52-12-925_com.scee.psxandroid.jpg

Dediğini yaptım ama olmadı.
Biraz daha açıklamam gerekirse; Ben de PlayStation 4 vardı onu sattım 5 almak için şu an elimde hiçbir PlayStation yok. Kendi hesabıma indirimden oyun almak için arkadaşımın PlayStation'dan giriş yapmıştım. Ama arkadaşımın PlayStation'dan çıkış yapmama rağmen Ps app 'de kalıyor. Kendi PlayStation 5'i mi aldığımda Ps App'den eşleştirdiğimde arkadaşımınki gider mi? @Yerayay

Son düzenleme:
Dediğini yaptım ama olmadı.
Biraz daha açıklamam gerekirse; ben de PlayStation 4 vardı onu sattım 5 almak için şu an elimde hiçbir PlayStation yok. Kendi hesabıma indirimden oyun almak için arkadaşımın PlayStation'dan giriş yapmıştım. Ama arkadaşımın PlayStation'dan çıkış yapmama rağmen PS App'de kalıyor. Kendi PlayStation 5'i mi aldığımda PS App'den eşleştirdiğimde arkadaşımınki gider mi? @Yerayay

Normalde gitmesi lazımdı buga falan girmiştir PS App. seninkide eklenir ama arkadaşının ki gider mi bilmiyorum.

Yukarıda arkadaşın dediği yöntemi yaptıktan sonra PS5 ten çıkış yapar telefonda gözükme sebebi en son o cihazdan giriş yaptığın için olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı