509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 16 Aralık 2022 #11 emorato dedi: Arkadaşın önerdiği over Game veya benim Amazon'dan almayı düşünüyorum sence güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'daki satıcıların çoğu güvensiz garanti konusunda. Amazon'dan almayın. Benim tavsiyem bir gidip bakın over Game mağazasına.
emorato dedi: Arkadaşın önerdiği over Game veya benim Amazon'dan almayı düşünüyorum sence güvenilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam Amazon'daki satıcıların çoğu güvensiz garanti konusunda. Amazon'dan almayın. Benim tavsiyem bir gidip bakın over Game mağazasına.
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 17 Aralık 2022 #12 Resmi satıcılara stok beklenebilir. Son düzenleme: 16 Aralık 2022
E emorato Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 121 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2022 #13 509401 dedi: Hocam Amazon'daki satıcıların çoğu güvensiz garanti konusunda. Amazon'dan almayın. Benim tavsiyem bir gidip bakın over Game mağazasına. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamıyorum Muğla çevresindeyim. Gloin oğlu Gimli dedi: Resmi satıcılara stok beklenebilir. Genişletmek için tıkla... Resmi derken örnek verebilir misiniz?
509401 dedi: Hocam Amazon'daki satıcıların çoğu güvensiz garanti konusunda. Amazon'dan almayın. Benim tavsiyem bir gidip bakın over Game mağazasına. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da yaşamıyorum Muğla çevresindeyim. Gloin oğlu Gimli dedi: Resmi satıcılara stok beklenebilir. Genişletmek için tıkla... Resmi derken örnek verebilir misiniz?
Gloin oğlu Gimli Hectopat Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 634 17 Aralık 2022 #14 emorato dedi: İstanbul'da yaşamıyorum Muğla çevresindeyim. Resmi derken örnek verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mediamarkt, Teknosa, Overgame gibi. Bu arada attığınız Horizon Forbidden West bundle yani serinin ikinci oyunu.
emorato dedi: İstanbul'da yaşamıyorum Muğla çevresindeyim. Resmi derken örnek verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Mediamarkt, Teknosa, Overgame gibi. Bu arada attığınız Horizon Forbidden West bundle yani serinin ikinci oyunu.