PS5 için 1 TB SSD önerisi

Erdem1O

Hectopat
Daha fazla  
PS5 Slim kullanıyorum 1TB yetmiyor 2TB'a yükseltmeyi düşünüyorum. F/P kaliteli bir şey önerirseniz sevinirim. PlayStation soğutuculu SSD alın demişti bir ara dogru mu?

PS5 ile uyumlu mu? PS5 SSD konusunda hassas sanırım her şey olmuyor ona ve sogutucu bloğu olması lazım.

Kioxia PCI-e M.2 1TB exceira heatsink 6200/4900 Mb/sn NVMe PS5 uyumlu soğutuculu SSD (lSC11K1T02g8)

Bunu buldum sanırım en uygun fiyata bu var hızı yeterli olur mu yorumlardakiler memnunmuş.

Son düzenleme:
PS5 olunca biraz karmaşık oluyor ama Renegade sıkıntı yaratmaz bildiğim kadarıyla.

PS5 ile uyumlu mu? PS5 SSD konusunda hassas sanırım her şey olmuyor ona ve sogutucu bloğu olması lazım.
PS5 ile uyumlu. Sony'nin belirttiğine göre Gen 4 ve 5.5GB/s okuma hızı gereksinimi var. PS5 içinde bariz ısındığı için Sony dediğiniz gibi blok öneriyor, içinde gerekli boşluk varsa sizde ayrıyetten satın alıp içine koyabilirsiniz. İlla SSD Soğutuculu modele gerek yok.

PS5 olunca biraz karmaşık oluyor ama Renegade sıkıntı yaratmaz bildiğim kadarıyla.

PS5 ile uyumlu. Sony'nin belirttiğine göre gen 4 ve 5.5GB/s okuma hızı gereksinimi var. PS5 içinde bariz ısındığı için Sony dediğiniz gibi blok öneriyor, içinde gerekli boşluk varsa sizde ayrıyeten satın alıp içine koyabilirsiniz. İlla SSD soğutuculu modele gerek yok.

Şu linkteki iyi bir model mi?

Şu linkteki iyi bir model mi?
İç donanımı hakkında internette bir bilgi yok ama Reneagade nazaran çok daha düşük kalite olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hız değerleri farkı bile zaten birşeyler belirtiyor, tabi PS5 için sıkıntı yapmıyor. Dediğim gibi diğer Kingston modeline SSD Soğutucu takıpta kullanabilirsiniz.
Bu tarz komple kaplayanlar 500TL civarı.

Size kalmış birşey, sonuçta sadece depolama için kullanacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı