loneytunes
Megapat
Daha fazla
Anladım öncelikle çok teşekkür ederim, linkteki ürün aslında tam bütçeme göre 2600 lira, bu SSD'yi sadece PS5 Slim konsolumda kullanacağım, 500 MBPS internetim ve PS5'i internetimin yanında kullanıyorum genelde oyunları çabucak indiriyor, peki DRAM'siz olması indirme hızını etkiler mi acaba? PS5'e oyun indirme hızını etkilemiyorsa ki zaten oyun oynarken sorun çıkmayacağını söylediniz o zaman sorun olmayabilir, çünkü oyun aktarma falan yapmıyorum zaten PS5 kütüphanemde bulunan oyunları indiriyorum sadece, PC'de olsa dediğiniz kesinlikle daha iyi olurdu. Sizce PS5 için daha fazla bütçeyi artırıp DRAM'li bir SSD almaya değer mi? Ayrıca ben de 2 tane buldum yine forumdan bakarken 2 tane bulmuştum onları da size göstereyim, teşekkürler.Alt segment alırsanız DRAM'siz olur. Bu da büyük dosya aktrarımlarında SSD'yi epey bir yavaşlatıyor. Bunu sadece oyun yüklerken yaşarsınız. Oyun oynarken sorun çıkarmaz. Ekstra beklerim yeter ki ucuz olsun derseniz herhangi bir SSD'yi alabilirsiniz.
Anladım öncelikle çok teşekkür ederim, linkteki ürün aslında tam bütçeme göre 2600 lira, bu SSD'yi sadece PS5 Slim konsolumda kullanacağım, 500 Mbps internetim ve PS5'i internetimin yanında kullanıyorum genelde oyunları çabucak indiriyor, peki DRAM'siz olması indirme hızını etkiler mi acaba? PS5'e oyun indirme hızını etkilemiyorsa ki zaten oyun oynarken sorun çıkmayacağını söylediniz o zaman sorun olmayabilir, çünkü oyun aktarma falan yapmıyorum zaten PS5 kütüphanemde bulunan oyunları indiriyorum sadece, PC'de olsa dediğiniz kesinlikle daha iyi olurdu. Sizce PS5 için daha fazla bütçeyi artırıp DRAM'li bir SSD almaya değer mi? Ayrıca ben de 2 tane buldum yine forumdan bakarken 2 tane bulmuştum onları da size göstereyim, teşekkürler.
Bunlara bakmıştım ve bunlar da bütçeme uygun, siz ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim, DRAM olmayan SSD'ler daha uygun oluyor DRAM varsa daha pahalı oluyor anladığım kadarıyla, peki size de sorayım efendim, PS5'te oyun indirme hızını vb. etkiliyor mu acaba bu DRAM özelliği? Eğer PS5 için bile olsa buna değer derseniz sizin verdiğiniz linkteki 3600 liralık SSD'yi alabilirim, ama fark etmez bu da işimi görürse o zaman 2500-2600 liralık Kioxia'yı da alabilirim teşekkürler.Kingston da NV3'lerde sorun var demişti forumda bir arkadaş NV2 de var mı bilmiyorum. https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...ci-express-4-0-1-tb-m-2-fiyati,384023060.html
Çok teşekkür ederim, DRAM olmayan SSD'ler daha uygun oluyor DRAM varsa daha pahalı oluyor anladığım kadarıyla, peki size de sorayım efendim, PS5'te oyun indirme hızını vb. etkiliyor mu acaba bu DRAM özelliği? Eğer PS5 için bile olsa buna değer derseniz sizin verdiğiniz linkteki 3600 liralık SSD'yi alabilirim, ama fark etmez bu da işimi görürse o zaman 2500-2600 liralık Kioxia'yı da alabilirim teşekkürler.
Anladım o halde onu alayım çok teşekkürler, G3 Plus'ta HMB ön bellek olduğunu söylediğiniz, ikinci verdiğiniz linkteki üründen bahsettiniz değil mi? Pttavm güvenilir mi acaba? Daha önce hiç alışverişim olmadığı için soruyorum.Hayır etkilemez hala 500 Mbps ile indirirsin DRAM okuma yazma işlemlerini daha hızlı yapıyor ama benip attığım G3 Plus da HMB ön bellek var hiç olmamasından iyidir onu al geç yapabilirsin yeterlidir.
Anladım öncelikle çok teşekkür ederim, linkteki ürün aslında tam bütçeme göre 2600 lira, bu SSD'yi sadece PS5 Slim konsolumda kullanacağım, 500 Mbps internetim ve PS5'i internetimin yanında kullanıyorum genelde oyunları çabucak indiriyor, peki DRAM'siz olması indirme hızını etkiler mi acaba? PS5'e oyun indirme hızını etkilemiyorsa ki zaten oyun oynarken sorun çıkmayacağını söylediniz o zaman sorun olmayabilir, çünkü oyun aktarma falan yapmıyorum zaten PS5 kütüphanemde bulunan oyunları indiriyorum sadece, PC'de olsa dediğiniz kesinlikle daha iyi olurdu. Sizce PS5 için daha fazla bütçeyi artırıp DRAM'li bir SSD almaya değer mi? Ayrıca ben de 2 tane buldum yine forumdan bakarken 2 tane bulmuştum onları da size göstereyim, teşekkürler.
Bunlara bakmıştım ve bunlar da bütçeme uygun, siz ne düşünüyorsunuz?
Benim attığım amazon linkinden alın. 100 lira fazla verirsiniz ama amazon güvencesiyle olur. Ürünü de amazonun kendisi satıyor zaten.Anladım o halde onu alayım çok teşekkürler, G3 Plus'ta HMB ön bellek olduğunu söylediğiniz, ikinci verdiğiniz linkteki üründen bahsettiniz değil mi? Pttavm güvenilir mi acaba? Daha önce hiç alışverişim olmadığı için soruyorum.