PS5 için 4K TV önerisi

batrobenn

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, birkaç konuya baktım fakat hep bütçemin üstünde öneriler yapılmış. PS5 için odama TV alacağım ve bütçem taksitle alacak şekilde en fazla 15 bin TL. Onvo, Toshiba, TCL, axen, sunny, Next gibi markalara biraz göz attım. Bu gibi markalardan kullanıp da memnun olan var mı? Ayrıca Kara Cuma indirimlerine az kaldı, o tarihi beklemek mantıklı mı?

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Merak eden varsa diye söylüyorum Next&Next Star marka 50 inç televizyon aldım ve çok mutluyum. Görüntü kalitesi süper ve en önemlisi oyunlarda gecikme yok. Kuzenim 30 bin liraya philips marka tv aldı, 120hz için hdmi 2.1 girişi de var. Oyun modu da var fakat öyle bir gecikme var ki yarım saniye bekliyorsun resmen. Ben 14 bin liraya aldım çok daha iyi verim alıyorum. Bu fiyat bandında tv arayan varsa bu markayı düşünebilir.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Merak eden varsa diye söylüyorum Next&Next Star marka 50 inç televizyon aldım ve çok mutluyum. Görüntü kalitesi süper ve en önemlisi oyunlarda gecikme yok. Kuzenim 30 bin liraya philips marka tv aldı, 120hz için hdmi 2.1 girişi de var. Oyun modu da var fakat öyle bir gecikme var ki yarım saniye bekliyorsun resmen. Ben 14 bin liraya aldım çok daha iyi verim alıyorum. Bu fiyat bandında tv arayan varsa bu markayı düşünebilir.
Tam model kodu nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı