PS5 için 7000 TL'ye 2K 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
7000

AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms ekstra olarak bunu buldum, diğerlerinden daha iyi gibi duruyor. Bildiğim kadarıyla AOC markası diğerlerine göre daha güvenilir. Bu ürün nasıldır?

AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms ekstra olarak bunu buldum, diğerlerinden daha iyi gibi duruyor. Bildiğim kadarıyla AOC markası diğerlerine göre daha güvenilir. Bu ürün nasıldır?

Hocam vallahi şöyle diyeyim size teknoloji konusunda markadan çok modele bakmanız daha mantıklı. Tabii ki karşınıza bir ASUS monitör çıkar bir de fason marka monitör bu durumda ASUS'a yönelmek çok daha akıl karıdır. Ancak kimi ASUS monitörde de kimi AOC'da da kronik sorunlar olabiliyor. Bu monitöre baktım biraz özellikleri tatmin edici, yorumlarında fiyat performans ürünü olduğunu söylüyorlar. VA panele genel olarak bir karşıtlık var ancak bu bütçede IPS almak çok zor o yüzden buna yapabilecek bir şey yok zaten. Bunun üstüne yapılabilecek tek öneri benim gözümde şudur. Dilerseniz Dell monitörü dilerseniz bunu alabilirsiniz, ikisi de mükemmel sayılmazlar ancak işinizi gayet görürler. Şahsi fikrim Dell monitörden yana Dell'in monitörleri çok iyi oluyor diye biliyorum, bu modele de baktığımda pek kötü yorumunu göremedim. Dell monitör için şöyle de bir inceleme mevcut dilerseniz bakabilirsiniz. İyi sosyaller dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…