PS5 için alınan televizyonda kasma yaşanır mı?

Şimdi bu siparişimi iptal edip 100 Hz ve 2K geniş bir monitör alsam daha mı iyi etmiş olurum dersiniz hocam?

Bence evet bir de neden büyük ekran istiyorsunuz, büyük ekran bazı hikayeli oyunlarda iyi olsa da yarış oyunlarında falan zevk vermez ayrıca alacağınız monitörün kavisli olmasını ve sizi sarmasina dikkat edin daha zevkli olur.

Fiyat performans 4K monitör daha ucuza yok en iyilerinden birisi hocam
Sonuç olarak 2K ve 100 Hz alsam bile şimdiki televizyonuma oranla çok daha iyi bir görüntü elde ederim, uygun fiyatlı böyle bir ürün biliyor musunuz acaba?

MSI 27" MAG 27CQ6PF 180Hz 0.5ms(GtG) HDMI DP FreeSync HDR Ready WQHD Rapid VA Curve 1500R Gaming Monitör | ITOPYA ms degeri yüksek sıkıntı olur mu sence?

@Rogfan123

Xiaomi monitör öneren görmedim ama özellikleri iyi gibi.

Hocam en iyisi PS5 için monitör önerisi adında konu açın ve istediğiniz özellikleri oynayacağınız oyunları ve bütçenizi belirtin bizden daha bilgili kişiler cevaplarlar.

Son düzenleme:
Benim tavsiyem IPS panelli ASUS TUF monitörü almanız yönünde renkler daha canlı daha güçlü MSI monitör VA panel öyle canlı güçlü renkler yok ne yazıkkı yani kısacası verdiğiniz paraya değmez IPS harici monitör oyunlar için çöp hocam

Bu cihazı şubattan beri PS5 ile kullanıyorum. Aşırı memnunum. Adının monitör olduğuna bakma TV'den eksik 1 özelliği yok hatta Netflix ve youtubu daha hızlı. Hala iptal edebiliyorsan siparişi iptal edip Samsung m7'ye bakmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…