dontwannabeexist
Hectopat
Daha fazla
Alınır ama kasım indirimlerinde al. Ayrıca maksimum bütçen nedir?
Arkadaşlar PS5 için bu monitör alınır mı? Ne düşünüyorsunuz? Alternatiflere açığım şimdiden teşekkür ederim.
15k maksimum bütçem dostum. Ama 20lere kadar zorlayabilirim.Alınır ama kasım indirimlerinde al. Ayrıca maksimum bütçen nedir?
15k maksimum bütçem dostum. Ama 20lere kadar zorlayabilirim.
Bu en kaliteli VA panellerden birine sahip. AOC'ta kaliteli VA panele sahip ama Dell kadar değil.
Rehber: Dell Alienware AW3425DWM alınır mı?
Dell Alienware AW3425DWM Kontrast oranı Kontrast oranı 4000:1 ile gayet iyi, muadil VA monitörlerle aynı seviyede. Kontrast oranının yüksek olması görüntünün gerçekçi olmasını sağlıyor. Ayrıca siyah kalitesini de belirliyor. Renk gamutu Renk gamutu gayet iyi, %90 DCI-P3, %100srgb , %84.5...www.technopat.net
Bu en kaliteli VA panellerden birine sahip. AOC'ta kaliteli VA panele sahip ama Dell kadar değil.
Rehber: Dell Alienware AW3425DWM alınır mı?
Dell Alienware AW3425DWM Kontrast oranı Kontrast oranı 4000:1 ile gayet iyi, muadil VA monitörlerle aynı seviyede. Kontrast oranının yüksek olması görüntünün gerçekçi olmasını sağlıyor. Ayrıca siyah kalitesini de belirliyor. Renk gamutu Renk gamutu gayet iyi, %90 DCI-P3, %100srgb , %84.5...www.technopat.net
Bukadar büyük monitör alıyorsanız eğer hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film izliyor olmanız lazım. VA panel buna hizmet eder.Özellikle VA panel seçmedim açıkçası. Alternatif IPS panel varsa ona da göz atabilirim. Ayrıca sizin önerdiğinizi listeye ekledim teşekkür ederim.
O nasıl olacak? 34 inç monitör bu.Şunu da eklemek istiyorum, şu an alacağım monitörü daha sonra bilgisayarım için yan monitör olarak kullanacağım. Bunu da göz önünde bulundurarak bir öneri yaparsanız çok sevinirim.
Bu kadar büyük monitör alıyorsanız eğer hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film izliyor olmanız lazım. VA panel buna hizmet eder.
Bu kadar büyük monitör alıyorsanız eğer hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film izliyor olmanız lazım. VA panel buna hizmet eder.
O nasıl olacak? 34 inç monitör bu.
Şu konuya bakmanızı öneririm.Özellikle VA panel seçmedim açıkçası. Alternatif IPS panel varsa ona da göz atabilirim. Ayrıca sizin önerdiğinizi listeye ekledim teşekkür ederim.
Şunu da eklemek istiyorum, şu an alacağım monitörü daha sonra bilgisayarım için yan monitör olarak kullanacağım. Bunu da göz önünde bulundurarak bir öneri yaparsanız çok sevinirim.
Teşekkür ederim hocam bakacağım.Şu konuya bakmanızı öneririm.
Dell Alienware AW3425DWm 34" monitör nasıldır?
Merhaba, bu monitörü tercih ettim. Sizce nasıldır, 180 Hz yeterli mi? Kullanan var mı?www.technopat.net
Hocam peki çift monitör almak yerine sadece PS5 de kullanmak için bu monitör alınır mı? https://www.akakce.com/monitor/en-u...DZZPu3u1w5sQ01twCJJojfPikd3X_6hgaAuz0EALw_wcBBukadar büyük monitör alıyorsanız eğer hikayeli oyunlar oynuyor ve dizi film izliyor olmanız lazım. VA panel buna hizmet eder.
O nasıl olacak? 34 inç monitör bu.
Teşekkür ederim hocam bakacağım.
Hocam peki çift monitör almak yerine sadece PS5 de kullanmak için bu monitör alınır mı? https://www.akakce.com/monitor/en-u...DZZPu3u1w5sQ01twCJJojfPikd3X_6hgaAuz0EALw_wcB