PS5 için F/P televizyon önerisi

cengoover

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek
MSI B450M-A PRO MAX 4133MHz(OC) DDR4
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 2x
MSI GeForce RTX 4060 GAMING X NV EDITION 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı
MSI 500GB SPATIUM M450 Gen4x4 M.2 2280 SSD (3600MB Okuma / 2300MB Yazma)
Meslek
İdari Müdür
Merhaba arkadaşlar,

Yeni bir PlayStation 5 aldım ve oyun, film ve dizi keyfimi en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir televizyon almak istiyorum. İhtiyacım olan televizyon:

En önemlisi bütçem 50k
  • Minimum 75 inç olmalı.
  • Oyun, film ve dizi izlerken keyifli bir deneyim sunmalı.
  • PS5 özelliklerini tam olarak desteklemeli (HDR, 120Hz, 4K, vs.)
  • Fiyat/performans açısından iyi olmalı, aşırı pahalı modellerden kaçınıyorum.
  • 120Hz ve 4K HDR desteği olmalı.
  • PS5'in 60Hz ile 120Hz arasındaki farkı ve hangi çözünürlüklerde (4K vs 1080p) hangi yenileme hızlarını sunacağını gösteren televizyonlar tercih ediyorum.
Biraz daha detaylı açıklamak gerekirse:
  • HDR özelliği çok önemli çünkü oyunlarda ve filmlerde renklerin canlı olması benim için önemli.
  • PS5'teki oyun deneyimimi daha iyi hale getirebilmesi için 120Hz desteği de çok önemli. Bu hızda oyun oynarken ekranın daha akıcı olmasını bekliyorum.
Bana bu özellikleri karşılayan, aynı zamanda fiyat/performans dengesi açısından uygun bir televizyon önerisi yapabilir misiniz? Şu an bütçemi göz önünde bulundurduğumda hangi modelleri tercih etmeliyim?

O fiyata istediğiniz televizyon yok. 5K arttırmalısınız.

Aradığınız televizyon tam olarak bu. Düşünmeden bunu alırdım. Oyun modunun olması da istediklerinizin üstüne bir artı. Alacaksanız da acele edin derim, bu TV 1 hafta önce 48.000 civarındaydı.

Aşağıdaki denenip iade edilmiş ürünse 45 k ya alinabilir aslinda.

Bunu bir araştırın isterseniz. 100/120/144 hz desteği olduğunu yazmışlar.

Yüksek ihtimal istediğiniz fiyatlardaki televizyonların led kalitesi düşüktür.. (Önerdiğim dahil)
İsterseniz boyut düşürüp mini led bakabilirsiniz.

Yalnız o modelde yenileme hızı 50/60 görünüyor.

Son düzenleme:
Epey sitesine pek güvenmeyiniz..
Attığınız televizyonu da stokta bulamadım... PTTAvm'deki kutu hasarlı olmasına rağmen 52K yazmış, o da insaf...

Hepsiburada ki farklı bir modeli imiş. P ile C karıştırmışım bakarken.
C modelleri stokta yok dediğiniz gibi.

Epeyde hatalı olabileceğini bildiğim için, bir araştırın yazmıştım zaten. Ama stoklarda olmadığı için araştırmasına da gerek kalmayacak.

O fiyat o ekran boyu ve 120 hz tv yok gibi bir şey.

Epeyde bu iki seçenek kalıyor. Arçelik ve , Grundig. Güvenilip alınır mı bilemedim.
(O fiyatlara Samsung, LG, TCL vb yok. )

https://www.epey.com/televizyon/arcelik-a75-d-986-s.html (100-120)

Grundig 75 GHU 9000 Ultra HD (4K) TV (100-120)

Fiyat çok fazla değişiyor TCL ilk defa alacağım derin bir araştırma yapıp bu modeli favorilerime ekliyoum teşekkürler.

Grundig 75 GHU 9000 Ultra çok baktığım genel yorumu iyi renkler konusunda bir olumsuzluk varmış sanırım genelde. Siz ne düşünüyorsunuz.

Televizyonda LG veya Samsung'dan şaşmam. Ya bence bütçeni arttır ya da gereksinimlerini azalt.

Biraderin TCL marka TV'si var LG OLED'in yanında o kadar basit görüntü veriyor ki.

Renk konusu biraz göreceli bence. Bence, çok çok önemli değilse boyut düşürüp, en azından mini ledli bir tv bakın. TCL C755 serisi iyi ama istediğiniz fiyatlarda 55 inçlik modeli var.

Televizyonda LG veya Samsung'dan şaşmam. Ya bence bütçeni arttır ya da gereksinimlerini azalt.

Biraderin TCL marka TV'si var LG OLED'in yanında o kadar basit görüntü veriyor ki.

TCL de Oled mi ? Eğer oled değilse, görüntü kalitesinde farklar olması normal.
Eğer öylese, birebir aynı sınıfta olmayan iki TV yi karşılaştırıp genelleme yapmak. Biraz yanlış yönlendirme olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…