PS5 için FC 25 alınmalı mı?

Salvador17

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi PS5 için Online'ya da 2 kolla arkadaşım geldiğinde 1160 TL'ye FC 25 alınır mı? Yoksa Plus'a gelmesi beklenmeli mi? Yeni PS5 Pro aldım, Ekim ayında FC 24 vermiş ama onu kaçırdım. Sizin yorumlarınız ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Plusa vermesine daha var hocam yılbaşı indirimi ile daha da düşerse alın istiyorsanız

illa ki ücretsiz olarak verecek fakat bunu büyük ihtimal önümüzdeki yaz ayına doğru verir. Sadece arkadaşın ile oynamak için vereceksen, bence verme.

Plusa vermesine daha var hocam yılbaşı indirimi ile daha da düşerse alın istiyorsanız
En düşük fiyatı şu an bu sipay ile 1050 tl ye geliyor.
illa ki ücretsiz olarak verecek fakat bunu büyük ihtimal önümüzdeki yaz ayına doğru verir. Sadece arkadaşın ile oynamak için vereceksen, bence verme.
Öyle olacak çoğunluk arkadaş ile oynamak için verecektim. Bir de ea play ile oynama kısmı var. 200 tl aylık versem 5 ay da oyun parasını çıkarıyor.

Başka yardımcı olacak kişi var mı?

aslında oyunu arkadaş geldiğinde oynayacağım gibi bişey, tek başıma oturup single player oynamam muhtemelen. O yüzden pluss a çıkmasını bekleyeyim mi diyorum. Daha elimde oynanacak epey oyun var buna ayıracağım bütçeyi silent hill2 yada elden ring için ayırmak istiyorum. Mantıklı olur mu?

@Yerayay

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…