Çözüldü PS5 için FC26 ön siparişi nasıl verilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ABCBionic

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 14500HX
RTX 4050
16 DDR5 RAM
1TB SSD
İlk kez PS5 kullanacağım. Herhangi bir hesabım yok. Deluxe paket falan varmış öncelikle hangisini almalıyım? Genel olarak FC26 oynayacağım.
Cihazı kurdum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
FC26 internetten baktığımda PS Store'da 2899 TL görünüyor. Bu aşamaları anlatabilecek var mı? :) Şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Çözüm
Playstation hesabı ile giriş yapmanızı isteyecek siz ise oradan yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Ardından ödeme yöntemi olarak hesabınıza bir kart eklemeniz gerekiyor. Ondan sonra istediğiniz abonelikleri de oyunları da alabilirsiniz. İstediğiniz oyunu sepete ekleyin ve satın alıma devam edin. O sırada sizden kart bilgilerinizi isteyecek.
Playstation hesabı ile giriş yapmanızı isteyecek siz ise oradan yeni bir hesap oluşturabilirsiniz. Ardından ödeme yöntemi olarak hesabınıza bir kart eklemeniz gerekiyor. Ondan sonra istediğiniz abonelikleri de oyunları da alabilirsiniz. İstediğiniz oyunu sepete ekleyin ve satın alıma devam edin. O sırada sizden kart bilgilerinizi isteyecek.

Çözüm
İlk kez PS5 kullanacağım. Herhangi bir hesabım yok. Deluxe paket falan varmış öncelikle hangisini almalıyım? Genel olarak FC26 oynayacağım.
Cihazı kurdum ama ne yapacağımı bilmiyorum.
FC26 internetten baktığımda PS Store'da 2899 TL görünüyor. Bu aşamaları anlatabilecek var mı? :) şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Deluxe dediğiniz PS Plus zorunlu değil o ama içinde birçok oyun var ve her ay yeni oyunlar ekleniyor çok para ödemeden oyunlar oynamak isterseniz kullanabilirsiniz bir abonelik sistemi ve Online oynamanız için Plus zorunlu yani FC Ultimate Team için zorunlu göç 26 konusunda da ana menüde sağ üstteki arama çubuğundan oyuna tıklayın çıkan FC menüsünde 3 noktaya basıp standart sürümü seçin satin alınca ön sipariş vermiş oluyorsunuz on indirmede var sanırım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı