PS5 için hangi monitör alınmalı?

ramaz

Hectopat
Daha fazla  
PS5 için bu mu yoksa bu mu?
Arada kaldım biliyorum 2 side aynı ama sadece inç farklı bu daha çok tercih sorusu monitör ile benim aramda yaklaşık 20-30 cm oluyor genelde. Hangisini tercih edersiniz? Çok arada kaldım. 43 biraz fazla büyük geliyor ben daha 32 olana yakınım. Teşekkürler

hocam bunlar oyuncu monitörü değil ve 60 hz üstelik ghosting fazla olur ve oyunda tat vermez pek. 32 inç 144 165 hz gibi bir monitör al çok daha zevk alırsın emin ol. Bende de Series X var. 6 ay önce https://www.amazon.com.tr/dp/B0C31M...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 bunu aldım. Film vs de ghosting yok mu var evet ama sadece oyun için alacaksan oyunlarda o ghosting asla yok. Üstelik 2k Monitör olmasına rağmen 60 hz 4K uplace modu var ve hdr400 sertifikası var ki bu fiyat bandınca çok iyi hdr si var . Bir de monitörle aranız çok az o yüzden dediğim gibi yapın

https://www.google.com.tr/url?sa=t&...usg=AOvVaw3yCRkOYdTvrf83Z4CnDtT8&opi=89978449

Konsollar için 144Hz üstü monitörler gereksiz, 120FPS oynattıkları oyun sayısı (güncel oyunlardan) 20'yi geçmiyor zaten. Ve 60 Hz'de ghosting fazla olur lafını nereden duydunuz bilmiyorum öyle bir şey yok, panel kaltesi ile alakalı o. Kaliteli panelde 60Hz'de ghosting hiç göze batmayacak seviyelerde olabilir. 60 Hz 4K upscale olayı da hiç 4K'ya yakın bir görüntü falan verdiği olmuyor o satış stratejisi sadece. Native 4K ile upscale 4K arasında dağlar kadar fark var. Konu sahibi arkadaş eğer ki konsoldan 120 FPS destekli rekabetçi bir oyun oynamıyorsa sürekli onun attığı monitörler daha mantıklı.

32 inç M7 tavsiye ederim o mesafeden. Ben de 1 ay sonra dizi film monitörü olarak almayı düşünüyorum o modeli. VA panel olması gerçekten siyah doğruluğu için çok büyük bir artı.

120 hz monitör bu tür olmadığı için ya 144 ya 165 vs olduğu için öyle yazdım

Ayrıca dediğim monitörü denemedğiniz için yorumunuza bir şey demiyorum. tabi ki stok 4k gibi olmaz görüntü olmuyor. Ama ben hem bu monitörü hemde monster aryond a32 v2 kullandım series X ile ve acerin 4 k ya aldığım modda ki görüntüsü bambaşka 4k destekli oyunda..

Dostum series X ten memnun musun ? yani ps5'e geçme gibi bir düşüncen hiç oldu mu ? bende de series s var da bazen ps5 fikri aklıma düşüyor. ne diyorsun bu konuda ?
Fazlası ile memnunum. Ve Series S de kullandım o da varhala daha Ve arada ki grafik farkını inan o oyunun temposu hengamesi içinde anlamıyorsun zaten. Ki X i satmayı bile düşünüyorum şuan öyle aman aman çok oyun oynamadığım için S yetiyor. X in şuan bana göre tek avantajı 4k da 60 hz vermesi ve kalite modunda S den bir tık bazı oyunlarda FPS olarak daha iyi olması ama arada ki grafik farkı zaten max. %20 falan o da her oyunda değil.
X varken ben PS5 e geçmezdim. PS tarafı özel oyunlar daha cezbedici TR altyazı vs desteği daha iyi vs ama çok pahalı. Xbox tarafında oyunlar saçma sapan garip şekilde acayip indirimlere giriyor Ve bana gamepas daha iyi geliyor. Ben mesela şöyle yapmıştım GOWi Loas uf serisi vs bu tür oyunları bitirmek için ps5 almıştım sonra bitirince sattım tekrar Ps5 in kontrolcüsü harikaydı sadece o bende unutamayacağım iz bıraktı sadece

Evet işin o tarafına bakarsak kesinlikle öyle en azından görüntü kalitesi olarak o 4k yı bariz alır arkadaş attığı linkteki monitörde

Sırf o kol için almak istiyorum hiç deneyimlemedim merak ediyorum birde çok sevdiğim oyunlar ps de. gow 3, until dawn, driveclub, infamous gibi ) yeni değilde eski oyunları seviyorum daha çok. Series S te kal diyorsun yani ) öyleyse series s ile devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…