PS5 için hangi monitör alınmalı?

Valla hocam o size kalmış. sadece denemek için alın sonra satarsınız oyunları oynayıp ama dediğim gibi ben senelerdir xbox tarafındayım . Fun değilim ama bana daha çok zevk veriyor

Yani rekabetçi oyun oynamıyorum ve sayılırsa rekabetçiden bir tek FIFA oynuyorum onun dışında sadece hikaye oyunları aslında sırf zaten GTA 6 için PS5 aldım o yüzden Hz değerleri pek işimi yaramayacak sadece Ultra kalitede bir GTA6 deneyimlemek istiyorum o yüzden 4K olsun sadece dediğim gibi arada kaldım 32 mi 43 inç mi?

o zaman hocam . çok yakından bakıyormususnuz galiba o yüzden 32 inç yeterli. ama 30 40 cm mesafe bile çok az bir mesafe yani düşününce çok tehlikeli.

32 inç alın hocam, 43 baya fazla gelir.

Bu arada tamamen uydurmuşum az önce eve geldim ve ölçtüm monitör ile aramda 55 cm falan varmış. Bu değer FIFA oynarken 30-40 cm oluyormuş yani normalde 55 - 60 cm diyebiliriz

Bu arada tamamen uydurmuşum az önce eve geldim ve ölçtüm monitör ile aramda 55 cm falan varmış. Bu değer FIFA oynarken 30-40 cm oluyormuş yani normalde 55 - 60 cm diyebiliriz
Diğer hocamın dediği gibi her türlü 32 inç daha iyi olur sizin için. 43 inç artık monitör değil televizyon olarak geçiyor. 60cm mesafe olsa bile 43inç bir ekrana bakarken göz sağlığını vs. geçtim ekranda olup biteni takip etmekte zorlanırsınız zaten.

Yani benim de 32 inç alasım var ama sonradan pişman olur muyum diye korkuyorum biraz da, arkamda yatak var bazen canım isterse uzanarak oynarım belki, yine de inşallah 32 inç yeterli olur. Zaten çoğunluk oturarak oynarım. Herkese teşekkür ederim

Ha bir de şunu sorayım bu monitörde hoparlör var mı acaba?

Yaa aklıma tek tük geliyor kusura bakmayın monitör galiba 2.0 PS5 için 2.1 özelliği çok fark yaratır mı VRR ve allm özelliği fark yaratır mı teşekkürler

Arkadaşlar cevap verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…