Neredeyse her anlamda PS5 versiyonunun önde olduğunu söyleyebilirim. Türkçe seslendirme, daha rafine mekanikler, daha iyi grafikler, karakterlerde daha iyi mimikler, dualsense için özel titreşimler, düşmanlarda uzuv kopması gibi. Fakat benim için çok önemli bir özellik eksik. PS4 versiyonunda multiplayer modu varken PS5 versiyonunda yok. Şahsen multiplayer modunu çok beğenen biri olduğum için PS4 versiyonunu tercih ederdim fakat ben multiplayer'a bakmam hikayeyi deneyimlemem yeterli olur dersen PS5 versiyonunu alabilirsin.Yeni PS5 aldım, zamlar gelmeden oyunları alayim diyorum. The Last of Us 1 PS4 versiyonunu mu almalıyım PS5 part 1 versiyonunu mu? Aralarında 700 TL fark var.
Grafik dısında bir fark var mı?
Neredeyse her anlamda PS5 versiyonunun önde olduğunu söyleyebilirim. Türkçe seslendirme, daha rafine mekanikler, daha iyi grafikler, karakterlerde daha iyi mimikler, DualSense için özel titreşimler, düşmanlarda uzuv kopması gibi. Fakat benim için çok önemli bir özellik eksik. PS4 versiyonunda multiplayer modu varken PS5 versiyonunda yok. Şahsen multiplayer modunu çok beğenen biri olduğum için PS4 versiyonunu tercih ederdim fakat ben multiplayer'a bakmam hikayeyi deneyimlemem yeterli olur dersen PS5 versiyonunu alabilirsin.
Hayır, dediğinizle alakası yok. Online bir şekilde 5 VS 5 farklı insanlar ile the last of us mekanikleriyle kapışabilirsiniz. Hikaye modunu tek kişi oynayabilirsiniz.Multiplayer modu hikaye modundan farklı mı yoksa hikaye modunda yan yana mı oynanılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.