Bu ay içinde PS5 Pro siparişi vereceğim. Bazı oyunları satın aldım, ancak üyelikle oynanabilen oyunlar da varmış. Hangi üyeliği almalıyım? Bu benim ilk oyun konsolum olacak. Birden fazla üyelik seçeneği var, ama hangisini önerirsiniz?
Hocam eğer çok fazla oyun seçeneği istiyorsanız, deluxe almalısınız ama extra da alınabilir. Deluxe kadar geniş oyun kataloguna sahip olmasada iyi bir seçenek.Bu ay içinde PS5 Pro siparişi vereceğim. Bazı oyunları satın aldım, ancak üyelikle oynanabilen oyunlar da varmış. Hangi üyeliği almalıyım? Bu benim ilk oyun konsolum olacak. Birden fazla üyelik seçeneği var, ama hangisini önerirsiniz?
Evet.PS Plus gibi bir şeyden mi bahsediyorsun anlamadım tam olarak.
Teşekkürler.Hocam eğer çok fazla oyun seçeneği istiyorsanız, deluxe almalısınız ama extra da alınabilir. Deluxe kadar geniş oyun kataloguna sahip olmasada iyi bir seçenek.
İlk oyun konsolunuzsa Deluxe üyelik öneririm. Deluxe üyelikte PS1,PS2 klasiklerini de oynayabilirsiniz farkı budur ve işinize yarar diye düşünüyorum. Ayrıca Deluxe üyeliğinde bazı yeni çıkan oyunların deneme sürümleri de mevcuttur. Extra alırsanız sadece oyun kataloğu ve aylık oyunlara sahip olursunuz. Essential alırsanız sadece aylık oyunlara sahip olursunuz. Deluxe alın geçin dediğim gibi.Bu ay içinde PS5 Pro siparişi vereceğim. Bazı oyunları satın aldım, ancak üyelikle oynanabilen oyunlar da varmış. Hangi üyeliği almalıyım? Bu benim ilk oyun konsolum olacak. Birden fazla üyelik seçeneği var, ama hangisini önerirsiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.