spaect Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #1 Pulse 3D'nin stokunun her yerde bittiğini gördüm, önerilerinizi bekliyorum.
A AhmetCenkkrdgl Centipat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #2 spaect dedi: Pulse 3D'nin stokunun her yerde bittiğini gördüm, önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Pulse'nin stokunu bekle benim PS5'in yanında gelmişti cidden çok iyi 3D olması falan stok bekle bence cano.
spaect dedi: Pulse 3D'nin stokunun her yerde bittiğini gördüm, önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bence Pulse'nin stokunu bekle benim PS5'in yanında gelmişti cidden çok iyi 3D olması falan stok bekle bence cano.
spaect Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2023 #3 AhmetCenkkrdgl dedi: Bence Pulse'nin stokunu bekle benim PS5'in yanında gelmişti cidden çok iyi 3D olması falan stok bekle bence cano. Genişletmek için tıkla... Ya öyle yapacağım ya da SteelSeries Arctis 7+ alacağım, Arctis 7'de aynı şekilde Pulse'da olan bütün özellikler varmış.
AhmetCenkkrdgl dedi: Bence Pulse'nin stokunu bekle benim PS5'in yanında gelmişti cidden çok iyi 3D olması falan stok bekle bence cano. Genişletmek için tıkla... Ya öyle yapacağım ya da SteelSeries Arctis 7+ alacağım, Arctis 7'de aynı şekilde Pulse'da olan bütün özellikler varmış.
DaniBenz Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #4 spaect dedi: Ya öyle yapacağım ya da SteelSeries Arctis 7+ alacağım, Arctis 7'de aynı şekilde Pulse'da olan bütün özellikler varmış. Genişletmek için tıkla... PS5'e sadece belirli kulaklıklar mı oluyor? Yoksa herhangi bir kulaklığı taksam çalışır mı?
spaect dedi: Ya öyle yapacağım ya da SteelSeries Arctis 7+ alacağım, Arctis 7'de aynı şekilde Pulse'da olan bütün özellikler varmış. Genişletmek için tıkla... PS5'e sadece belirli kulaklıklar mı oluyor? Yoksa herhangi bir kulaklığı taksam çalışır mı?