PS5 için monitör tavsiyesi

Bütçe
10.000

keremoguz

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, PS5'in nimetlerinden faydalanmak adına güzel bir monitör tavsiyesi rica edeceğim sizden. Kısaslarım arasında yüksek Hz düşük ms gibi konular bulunmuyor. Genellikle hikaye tabanlı oyunlar ve film, dizi, yayın gibi şeylerle meşgul oluyorum. Yani asıl isteğim güzel renkler, keskin görüntüler, doğru renkler, yüksek çözünürlük vesaire.

Bütçem 10.000 TL çok zorlarsam belki 11.000 olabilir.

Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Hocam bütçeyi daha da zorlarsan nu monitör işini görür.
Ama zorlayamazsanda.
Böyle bir şey işini görür.

Teşekkür ederim dikkate alacağım

Cevabınız icin teşekkür ederim. 43inch masa kullanımı icin biraz fazla olabilir ama özellikleri ve fiyat bakımından gayet cazip duruyor. Degerlendirecegim.

Arkadaşlar şans eseri reklam vesilesiyle bir monitör düştü önüme linke bırakıyorum

https://www.akakce.com/monitor/en-u...sync-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,668465954.html

Asus TUF Gaming VG289Q adı.
ips panel kullanması 4k olması ilgimi çekti biraz. Fiyat bakımından da çok tuzlu değil gibi. Biraz daha bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Alınmaz diyorsanız tercihimi üstteki öneriler doğrultusunda yapacağım.

Son düzenleme:

Monitör güzel ama 5ms olması biraz sıkıntı.

Asus'ları panelleri yüzünden pek önermiyorlar o modeli nasıldır bilmem ama. Dell alabiliyorsan paraya kıy dell al bence gerekirse 1 ay bi yerde çalış al ama Dell al. yani ben olsam öyle yapardım. ms'i 3'ten fazla olmasın onun da GtG olmasına dikkat et MPRT değil. LG monitörlere de bakabilirsin. ayrıca yukarda dediğim sitede ayriyeten PS5 monitörleri için de başlık olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…