PS5 için monitör tavsiyesi

Alperen3446

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam PS5 için monitör almak istiyorum fakat PS5 gereksinimlerine vs. çok uzağım çünkü ilk kez PlayStation satın alıyorum dolayısıyla nasıl bir monitör almam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Açıkçası oynamayı planladığım oyunlar God of War, The Last of Us, Spider-Man gibi hikayeli oyunlar ve nadiren rekabetçi FPS oyunlar.

Evimde Samsung 50CU8100 4K 50Hz bir televizyon var aslında ilk başta hikayeli oyunlarımı bu televizyonda oynamayı planlıyordum monitör olarak da 2K 180Hz tarzı bir monitör alayım diyordum ama şu konu da emin değilim hikayeli oyunları 4K da oynamak için TV mi daha mantıklı olur yoksa 27inç bir 4K monitör mü bu konuda da biraz kafam karışık. Aldığım monitörü hem PS5 hem de PC için kullanacağım ama PC de nadiren oyun oynayan birisiyim daha çok içerik tüketmek için kullanıyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Not: Bu arada 4K monitör olarak aklımda Samsung Odyssey G7 4K 144Hz IPS modeli var.
Samsung Odyssey G7.

Ps5 çoğu oyunu 60 fps açtığı için 180 hz çok çok abartı olacaktır. Sana bağlı, eğer hikayeli oyun oynayacaksan ve rahat seviyorsan kendini at koltuğa 4K tvde keyfine bak. Yok eğer konsolda fps oyunlarıda oynayacaksan monitöre bak.

PS5 çoğu oyunu 60 FPS açtığı için 180 Hz çok çok abartı olacaktır. Sana bağlı, eğer hikayeli oyun oynayacaksan ve rahat seviyorsan kendini at koltuğa 4K TV'de keyfine bak. Yok eğer konsolda FPS oyunları da oynayacaksan monitöre bak.

Durum şöyle hocam konsolda eğer klavye ve mouse ile rekabetçi oyun oynama imkanım varsa Warzone ve Rainbow gibi FPS oyunları oynayabilirim ama klavye mouse takma imkanım yoksa sadece hikayeli oyunlar ve FIFA oynamayı planlıyorum. Şeyi de sormak istiyorum bilginiz varsa eğer; PS5 özel oyunları God of War, The Last of Us gibi bunları 4K 60 FPS oynayabilir miyim?

Playstation özel oyunlarda olması lazım 4K 60 fps olayı. Bazı istisnalar vardır belki ama god of warı falan 4K 60 fps falan oynarsın. Eğer bilgisayarın varsa fps oyunlarını ordan oyna. Konsol hikayeli oyunlar için var.

PlayStation özel oyunlarda olması lazım 4K 60 FPS olayı. Bazı istisnalar vardır belki ama God of War'ı falan 4K 60 FPS falan oynarsın. Eğer bilgisayarın varsa FPS oyunlarını oradan oyna. Konsol hikayeli oyunlar için var.

O zaman PlayStation için 4K 50Hz televizyon yeterli olur mu sizce? PC içinde 180Hz'lik bir 2K monitör alırım

Keyfin bilir. Bir gün PC'yi TV'ye takar oynarsın, diğer ki gün konsolu monitöre bağlar yatağa atar kendini oynarsın.

Farklı farklı seçeneklerin var yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı