PS5 için monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan zoi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 376

zoi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.
Bütçem maksimum 10 bin. Bu fiyatlarda uygun 2. el bulursam onu da alabilirim.
60Hz benim için yeterli. Benim için önemli olan görüntü kalitesi tamamen.
Elimde bu iki seçenek var, soldaki Smart monitör 43”, sağdaki monitör de IPS olduğu için kafam karıştı.

Sizce hangisini almalıyım? Sebepleriyle mantıklı olanı seçerseniz çok memnun olurum. İyi akşamlar dilerim.

Dosya Ekleri

• IMG_0623.jpeg
    IMG_0623.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_0624.jpeg
    IMG_0624.jpeg
    67,1 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_0625.jpeg
    IMG_0625.jpeg
    57,2 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0626.jpeg
    IMG_0626.jpeg
    111,9 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Bütçem maksimum 10 bin. Bu fiyatlarda uygun 2. el bulursam onu da alabilirim.
60Hz benim için yeterli. Benim için önemli olan görüntü kalitesi tamamen.
Elimde bu iki seçenek var, soldaki Smart monitör 43”, sağdaki monitör de IPS olduğu için kafam karıştı.

Sizce hangisini almalıyım? Sebepleriyle mantıklı olanı seçerseniz çok memnun olurum. İyi akşamlar dilerim.
43 inc gereksiz buyuk olur hocam ayni monitorun 31.5 inc inede bakabilirsiniz. Ips olan monitorun hoparloru yok oyun dneeyimi icin bi eksi bu. Samsungun va panelleride hic kotu degil. Ya attigim benq yu yada samsungun 31.5 incligini almanizi oneririm

43 inc gereksiz buyuk olur hocam ayni monitorun 31.5 inc inede bakabilirsiniz. Ips olan monitorun hoparloru yok oyun dneeyimi icin bi eksi bu. Samsungun va panelleride hic kotu degil. Ya attigim benq yu yada samsungun 31.5 incligini almanizi oneririm

Yanıtın için teşekkür ederim. Fakat IPS olmayacaksa ekranın büyük olması daha iyi olur aslında. Ps5 koluyla oynayacağım için ekranın uzağında olurum çoğu zaman.
Hoparlör için de zaten harici hoparlör bağlamayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı