PS5 için monitor önerisi

buraktezz

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, PS5'te sadece FIFA Ultimate Team oynuyorum. Herkes 2K diyor ama FIFA için 2K almak mantıklı gelmiyor bana. 1080p bir monitor ile rahatça FIFA oynayabilir miyim? 27 inç düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 40k 60hz va panel.
2 sıkıntısı var: Açıları çok iyi değil, karşıdan bakılması greken bir monitör. Işık dağılımı da çok iyi değil clouding olabilir.
Ama bariz bir şekilde ederinin çok altına satılıyor. 45w? (60 da olabilir emin değilim) tip c girişi var, akıllı tv özellikleri var (dahili bir tv box ile geliyor gibi düşünebilirsiniz).
Bence Ps5 ile kullanmak için giriş seviyesinde ideal bir ekran.
Burada 60hz olması sizi düşündürebilir anca ps de 60 üzeri zaten çok fazla oyun yok çoğu oyun 30-60 bandında geziyor. Eğer Sürekli rekabetçi fps oyunları oynamıyorsanız hiç dert edilecek bir şey değil.

Hocam 40k 60hz va panel.
2 sıkıntısı var: Açıları çok iyi değil, karşıdan bakılması greken bir monitör. Işık dağılımı da çok iyi değil clouding olabilir.
Ama bariz bir şekilde ederinin çok altına satılıyor. 45w? (60 da olabilir emin değilim) tip c girişi var, akıllı tv özellikleri var (dahili bir tv box ile geliyor gibi düşünebilirsiniz).
Bence Ps5 ile kullanmak için giriş seviyesinde ideal bir ekran.
Burada 60hz olması sizi düşündürebilir anca ps de 60 üzeri zaten çok fazla oyun yok çoğu oyun 30-60 bandında geziyor. Eğer Sürekli rekabetçi fps oyunları oynamıyorsanız hiç dert edilecek bir şey değil.
Hocam salondaki tvmiz 55inç ps oynucam diye 43inç ekran alırsam hanım deşer beni :D

Tercih edilecek bütçe arasında ürün hocam. Hem 2K hem 1ms IPS ve 27" değerinde. 180Hz. Kullanan arkadaşlardan kötü yorum görmedim. Genel olarak şikayet de görmedim. Normalde asus msı gibi marka tercih ederiz elbette ama bu ürün de başarılı gördüğüm kadarıyla. Tabi eksiklikleri olabilir kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparsa daha iyi olur. Link ekliyorum.

Hocam salondaki tvmiz 55inç PS oynayacağım diye 43inç ekran alırsam hanım deşer beni :D

Şahsen o kadar büyüklüğe gerek yok hocam. Performans bakımından da iyisini almakta yarar var. Bildiğin TV alıyorsun. Şahsen göz de yorabilir. İleride daha iyi FPS değerlerinde kullanmak da var.

6-7 lira arası olur bütçem, ama fifa için gerçektem 2k çok mu gerekli
Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın burası çok önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı